ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Enxampats practicant sexe en ple carrer a la Barceloneta

La parella, que estava mantenint relacions entre dos contenidors, no va parar ni tan sols quan els veïns van recriminar-los el que estaven fent
Enxampats practicant sexe en ple carrer a la Barceloneta | Pixabay

 

Lamentables imatges les que ens arriben de Barcelona. Una parella de turistes ha estat enxampada practicant sexe al bell mig del carrer i en plena llum del dia a la Barceloneta. Les imatges, que han estat difoses aquest diumenge per un testimoni de l'escena, mostren com els implicats no paren ni quan s'adonen que han estat descoberts. De fet, el noi fins i tot s'atreveix a saludar a la càmera quan l'autor del vídeo els crida l'atenció, tal com avançava 'Crónica Global'.

 

'El pa de cada dia a la Barceloneta'

La gravació, que ha estat compartida amb el títol 'El pa de cada dia a la Barceloneta', pretén denunciar una situació cada cop més freqüent a la ciutat comtal, almenys si fem cas al text de la descripció del vídeo de Youtube: «Passejant a les 20.00 hores de la tarda pels carrers del teu barri i trobar-te això. No tenen vergonya. Això cada dia va a pitjor».

 

Així les coses, durant els 39 segons que dura el vídeo es pot veure a la parella practicant sexe entre dos contenidors del barri mariner de la capital catalana. El curiós del cas és que no interrompen la seva activitat ni quan veuen que estan sent gravats ni quan l'autor de les imatges els crida l'atenció.

 

El jove saluda a la càmera

«Aquí no es fa això», recrimina el testimoni a la parella. I, mentre que la noia implicada respon que «no tinc casa», el jove que manté relacions amb ella es limita a saludar a la càmera, oferint una imatge d'allò més desagradable.  

 

 

 

També et pot interessar...

Comentaris
Roger
No han enxampat a ningú, basicament perquè no s'amagaven i no tenen por al que digueu... Mentre publiqueu merda passen coses molt mes importants que el sexe en public... menys mal que no vaig estudiar periodisme.
Iván
Quina merda de noticia es aquesta gent tenint sexe doncs també podeu fer la notícia dels coches on es fa sexe jeje
Anna
Senyor Roger....Està clar que passen coses més importants que aquesta. Però aquesta se suma a les de menys importants. I la gent que passeja pel seu barri o els turistes que venen a visitar Barcelona no han de perque contemplar aquestes actituds inciviques que nomes foten fàstic. Això són coses íntimes que es fan a casa i punt. Siguem una mica pulcres per favor.