Enxampen circulant begut un conductor novell dues vegades la mateixa nit a Girona

Només feia quatre dies que el jove, de 18 anys, tenia l'autorització provisional de la DGT

Mossos
Enxampen circulant begut un conductor novell dues vegades la mateixa nit | Cedida

Un conductor novell va ser enxampat dues vegades conduint sota els efectes de begudes alcohòliques el mateix dia. Els Mossos d'Esquadra van denunciar el passat diumenge al jove de 18 anys per conduir amb una taxa d'alcohol superior a la permesa a Sils (Selva) i Fornells de la Selva (Gironès).

Les infraccions li han suposat al jove dues denúncies administratives

Cap a la una de la matinada, durant un control d'alcoholèmia a Sils, els agents van aturar un vehicle i van identificar-ne el conductor. El jove només feia quatre dies que havia rebut el justificant provisional de la DGT que l'autoritzava a conduir. En fer-li el test, va donar un positiu de 0,29 mg/l d'aire expirat, quan el màxim permès en conductors novells és de 0,15 mg/l.

El noi que l'acompanyava, que va donar negatiu a la prova, es va fer càrrec del vehicle i van continuar la marxa. Però a les set del matí del mateix dia, una altra patrulla que feia un control a Fornells el va tornar a aturar i li van fer una altra prova, en què va donar un resultat de 0,49 mg/l, més del triple del permès en conductors novells. La doble infracció atribuïda al jove li ha suposat dues denúncies administratives de trànsit de 500 euros cadascuna i la pèrdua de 8 punts del permís de conduir. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari