Enxampen un conductor a 192 km/h a l'A-7 a l’Hospitalet de l’Infant

Els Mossos d'Esquadra l'han denunciat penalment per cometre una sanció molt greu

El conductor circulava a 192 km/h en un tram limitat a 100 km/h
El conductor circulava a 192 km/h en un tram limitat a 100 km/h | cedida mossos

Els Mossos d’Esquadra han enxampat un conductor que circulava amb un BMW a 192 km/h en un tram limitat a 100 km/h, a l’altura de l’Hospitalet de l’Infant. Segons informen els Mossos, el vehicle ha sigut interceptat aquest dijous, 18 d'abril, a les 09.37 hores, mentre circulava per l'autovia A-7, al punt quilomètric 1.123, a l'altura del terme municipal de l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp. El cotxe circulava en sentit sud, en direcció a Castelló-València.

Segons la Direcció General de Trànsit, quan se superen els 171 km/h en un tram a  km/h, es considera una infracció molt greu. La sanció és de 600 euros més la pèrdua de sis punts del permís de conduir. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment el conductor. 

Trànsit anuncia un «increment massiu» de vehicles de paisà per Setmana Santa

El conductor ha sigut enxampat dins d’un operatiu especial dels Mossos d’Esquadra per aquesta Setmana Santa. El Servei Català de Trànsit i els Mossos van anunciar que de cara a aquests dies festius hi hauria un increment «massiu» dels vehicles de paisà, fins a arribar a un centenar. Trànsit espera que entre la tarda d'aquest dijous i la de divendres uns 345.000 vehicles surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona. Pel que fa a la tornada, s'espera que uns 557.000 vehicles tornin entre diumenge al migdia i la matinada de dilluns. Aquest dispositiu especial de Setmana Santa inclou 1.666 agents, 1.410 controls preventius i tres helicòpters

Trànsit va prendre aquesta decisió després de comprovar que les patrulles de paisà aconsegueixen incrementar un 62% les sancions. Cada regió policial dels Mossos d’Esquadra aportarà entre vuit i dotze vehicles de paisà, alguns que podran enregistrar les accions i alguns altres que duran un radar mòbil. En tots els casos, els agents sempre aturen el vehicle en el moment dels fets per tal de notificar-li la infracció.


Comentaris

envia el comentari