Enxampen un home a Lleida amb 23 bossetes de marihuana preparades per vendre

Els agents van detenir I.M. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

Imatge de les bossetes de marihuana
Imatge de les bossetes de marihuana | Guàrdia Urbana

Una patrulla de la Guàrdia Uraban va observar el diumenge 28 d'abril un individu que feia un intercanvi d'una possible substància estupefaent amb una persona al carrer Anselm Clavé de Lleida. Els agents van observar que aquest individu marxava de manera ràpida en direcció a la passarel·la de l'estació.

Tot seguit, van aturar el presumpte comprador de la substància, el qual va reconèixer que li havia comprat una bosseta amb marihuana i la va lliurar als agents. Alhora una altra patrulla va aturar el presumpte venedor de la substància quan baixava les escales de la passarel·la, al carrer de Roger de Llúria, i el van identificar com a I.M., de 23 anys, nascut a Gàmbia i veí de Lleida.

En l'escorcoll li van trobar a sobre 23 bossetes, iguals a la que portava el comprador, que contenien una substància vegetal que presumptament era marihuana. Davant aquests fets, els agents van detenir I.M. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, van comissar la substància estupefaent amb un pes d'uns 36 grams i van iniciar les diligències corresponents.

Altres actuacions de la Urbana en les darreres hores a Lleida

També diumenge 28 d'abril, en aquest cas a les 13.00 hores del migdia, una patrulla va anar al carrer Àger de Lleida en rebre un avís d'una baralla en un habitatge. Un cop al lloc, els agents van identificar un home com a R.H.R.F., de 27 anys, el qual va reconèixer que havia discutit amb la seva parella.

Tot seguit, van parlar amb la dona que també estava al pis, la qual va denunciar que R.H.R.F. era la seva exparella i que l'havia agredit. Davant això, els agents van detenir R.H.R.F., el qual durant la detenció va intentar donar un cop a un dels agents i va oferir molta resistència a la detenció donant puntades peus als agents.

Tanmateix, els agents de la Urbana el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i d'atemptat contra els agents i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari