IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un home trenca el confinament per passejar la mascota més inesperada a la Rioja

Ha estat sancionat per violar l'estat d'alarma

Un home se salta el confinament per passejar els seus peixos a LogroñoL'home ha estat sancionat per violar l'estat d'alarma | Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han sancionat una persona que es trobava a la via publica«passejant» els seus dos peixos, en un cèntric carrer de Logronyo (la Rioja), incomplint clarament els termes del Reial Decret 463/2020 que estableix l'estat d'alarma.

Els fets van ser detectats quan els agents, realitzant el seu servei de prevenció i seguretat en relació amb l'acompliment de les mesures de seguretat contra el coronavirus, van sorprendre una persona passejant, a plena llum del dia, per un cèntric carrer de Logronyo amb una peixera que contenia dos peixos.

En identificar-la i preguntar-li pel motiu de la seva sortida a la via pública, va manifestar que venia de casa de la seva germana de recollir els seus peixos i que els estava «fent una passejada». Els agents davant de tal manifestació, van procedir a realitzar una proposta de sanció en virtut de les competències atribuïdes per l'article 16 de la LO 4/205 i d'acord amb el que disposa el Reial Decret 463/2020 decretat pel govern d'Espanya.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Altres excuses surrealistes per saltar-se el confinament

Situacions surrealistes i curioses són amb les que els agents s'estan trobant en les seves tasques de compliment del Reial Decret 463/2020, durant els controls de vehicles o identificacions de persones que es realitzen diàriament. Alguns ciutadans no són gaire responsables i intenten justificar els incompliments del confinament a tota costa. És el cas, per exemple, de dues persones que viatjaven en un cotxe i que, en el moment de ser aturades, responien sense posar-se d'acord; el conductor deia que anaven a buscar el pa i l'acompanyant afirmava que anaven a comprar unes llaminadures.

En un altre cas, un ciutadà va afirmar que viatjava a casa d'un amic a portar-li el comandament d'una videoconsola, al·legant que era una cosa d'urgència i de primera necessitat per al seu amic; en un altre, un ciutadà va dir que anava a l'hort de manera urgent a treure unes herbes; i una dona va sortir a passejar un conill en ple centre de Logronyo. Aquests són només uns exemples dels molts casos amb què els agents tracten diàriament.


Comentaris

envia el comentari