Enxampen in fraganti dos homes que intentaven entrar a robar en un pis de Blanes

Els Mossos d'Esquadra els van detenir el 21 de març

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 21 de març a Blanes, a la Selva, dos homes, de 47 i 53 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d'aquesta població, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els fets van passar cap a dos quarts de vuit del vespre quan la policia va ser alertada de què dues persones estaven forçant un pis del carrer de Melilla. En accedir a l'edifici, els agents van escoltar soroll d'eines que provenia de la tercera planta. En arribar al replà van enxampar dos homes que estaven forçant el bombí d'una porta. Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el 22 de març a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. 

El 21 de març els Mossos d'Esquadra també va arrestar un home de 43 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets van passar cap a tres quarts de deu de la nit quan es va activar l'alarma d'un pis del carrer de Serradar de Sant Pere Pescador. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos i una es va situar a la part posterior de l'habitatge. Gràcies a això, els agents van veure un home que sortia corrents per la part del darrere de la casa.

Els Mossos van identificar-lo i van comprovar que l'home portava posats uns guants i que duia una llanterna. Paral·lelament, l'altra patrulla va veure que una finestra de la finca estava oberta i que hi havia indicis d'haver estat forçada. Amb tot, de l'interior, el lladre només s'havia endut un reproductor digital. Per tot plegat, l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. L'arrestat, que té nombrosos antecedents, ha passat aquest 24 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.


Comentaris

envia el comentari