YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Enxampen una parella mantenint relacions a plena llum del dia en un parc de Sabadell

Els veïns de la zona asseguren que s'ha tornat en un fet habitual

imatge de la zona verda pròxima al Riu Ripoll a Sabadell
Enxampen una parella mantenint relacions sexuals en un parc de Sabadell | cedida

Un parc de Sabadell s'ha convertit en el nou punt de trobada d'algunes parelles de la ciutat que volen practicar sexe i no tenen un lloc on fer-ho. Segons alguns testimonis de la zona, s'ha tornat habitual veure parelles que aprofiten que al parc hi ha menys gent durant els migdies per deixar anar els seus instints més íntims.

En un vídeo recollit per 'El caso' es pot apreciar com una parella manté relacions entre els arbres sense adonar-se —o potser sense importar-los— que altres persones els poden estar veient, i en aquest cas, fins i tot els estan gravant. A més, tampoc es mostren excessivament discrets, ja que es poden sentir els gemecs des d'una distància considerable.

Segons expliquen, un testimoni ha assegurat que aquesta zona del parc s'ha convertit en un punt habitual on veure parelles practicant sexe. En moltes ocasions, com a mínim, es tapen entre tovalloles per evitar que algú que passegi per la zona s'escandalitzi en excés, però també hi ha ocasions que els és igual. Això podria convertir-se en un problema per a les famílies que passegen amb nens per la zona.

Concretament, el punt on abunden les parelles mantenint relacions és una zona verda propera al riu Ripoll, que passa entre el nucli urbà de Sabadell i alguns dels seus polígons industrials. Una zona pròxima a una altra zona on els joves aprofiten per banyar-se o que la gent aprofita per passejar i fer esport. 

La ciutat lluita contra aquests comportaments també en altres zones

El cert és que aquesta zona no és l'única de la ciutat que ha de suportar aquesta mena de comportaments incívics en plena època de calor. Els veïns de la zona propera al Bosc de Castellarnau han denunciat en algunes ocasions que parelles gais i heterosexuals practiquen sexe a l'aire lliure, un fet que és encara més desagradable pels veïns que passegen per la zona i es troben la natura plena de brossa, papers, plàstics i preservatius usats a terra, amb el problema mediambiental que això pot provocar, especialment a l'estiu. 

Els usuaris de les xarxes socials ja han demanat a l'Ajuntament que faci alguna cosa aquesta mena d'activitats incíviques, descrivint de «guarrada monumental» el que els veïns poden arribar a trobar-se quan passegen per la zona. 


Comentaris

envia el comentari