Enxampen una parella tenint sexe en un balcó de Barcelona a plena llum del dia

Els fets han tingut lloc en un edifici que es lloga per a turistes

Balcó amb una rosa
Els fets han tingut lloc en un edifici que es lloga per a turistes | ACN

Alguns veïns de Barcelona es van trobar ahir amb una escena insòlita al centre de la ciutat. Va ser concretament en un edifici de Via Laietana, on van enxampar a una parella tenint relacions sexuals al balcó i a plena llum del dia, sense tenir en compte que des del carrer els podien veure i fins i tot, tal com ha passat, gravar-los.  

Es tracta d'un apartament turístic

Abans de la pandèmia pel coronavirus, milers de turistes viatjaven fins a la capital catalana en busca de diversió i descontrol, però l'arribada de la Covid-19 al mes de març ho va aturar tot. No obstant això, sembla que Barcelona ha recuperat les famoses escenes de sexe, festa, drogues i carteristes amb la 'nova normalitat'. 

Segons han explicat alguns veïns de la zona, el pis on es va poder veure als dos joves tenint sexe és un dels edificis que es lloga per a turistes en plataformes digitals com Airbnb. Tot i això, es desconeix si els protagonistes del vídeo són estrangers o veïns de la ciutat. 

Escenes habituals a la ciutat

No és la primera vegada que passa una cosa semblant a Barcelona. Al mes d'abril, en ple confinament pel coronavirus, una parella també va ser enxampada tenint sexe al balcó d'un edifici del carrer Anglí, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Un veí va presenciar l'escena, i el vídeo va ser publicat per 'Metrópoli Abierta'. 

També durant el confinament, una altra parella va ser vista tenint relacions sexuals en una cabina de fotografia instantània a la línia 1 de l'estació de metro de Plaça Espanya. En aquest cas van ser enxampats per un treballador de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), que els va fer sortir de seguida de la cabina. 

Al mes de febrer també es va enxampar a dos joves tenint sexe en un portal de la plaça de Joaquim Xirau, a tocar de la Rambla de Barcelona. El més curiós és que una baralla els va sorprendre, i les imatges que van sortir a la llum tenen fins i tot un punt còmic. 

Fa tot just un any, una altra parella va ser caçada tenint relacions sexuals darrere uns contenidors de la Barceloneta. Els veïns alertaven que «és el pa de cada dia», i que estan farts d'haver de patir aquests actes incívics dels turistes cada estiu. 


Comentaris

envia el comentari