L'enxampen venent droga en ple centre de Girona i intenta escapar amb bicicleta

Els fets van tenir lloc el passat 30 de juliol, al Barri Vell, i el protagonista ha quedat detingut, per un presumpte delicte contra la salut pública

Dos agents de la Policia Municipal de Girona, en arxiu
Dos agents de la Policia Municipal de Girona, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

Un jove de 21 anys va ser detingut el passat dilluns, 30 de juliol, per vendre droga al carrer a Girona. Segons ha indicat la Policia Municipal de la ciutat, tot va tenir lloc al voltant de les sis de la tarda al Barri Vell, una zona molt cèntrica de la ciutat, quan uns agents estaven realitzant tasques de vigilància en el marc cel dispositiu de seguretat 'Places Segures', que es realitza durant tot l'estiu. 

Va intentar escapar amb una bicicleta

Els policies anaven vestits de paisà, i en un moment donat es van fixar en dues persones que fugien, en adonar-se que estaven senti vigilades. Un va començar a córrer, mentre que l'altre va preferir agafar una bicicleta, però immediatament uns agents amb motocicleta van començar a perseguir-los. Després d'una breu persecució, la policia va aconseguir enxampar el jove que anava amb bicicleta, el qual portava als seus pantalons una bossa de plàstic amb marihuana, i una bàscula de precisió. 

Uns minuts més tard, l'altre noi també va ser identificat, i en veure's en mans de la policia va reconèixer que la droga que portava a sobre li havia venut el primer detingut. Un cop traslladats a comissaria, la policia va continuar els escorcolls, i va trobar altres bosses plenes de droga a les butxaques interiors del jove 'comerciant'. En total, els agents van intervenir més de 16 grams de marihuana, i ara investiguen el jove per un delicte contra la salut pública. 

Una banda utilitzava menors per vendre marihuana a l'Empordà

Al mateix temps, també cal dir que els Mossos d'Esquadra han aconseguit desarticular un grup que es dedicava a utilitzar menors d'edat per vendre marihuana a Palafrugell.En concret, la policia va detenir sis persones, quatre homes, una dona i un menor, totes elles membres d'un mateix clan familiar. Estan acusats de presumptes delictes contra la seguretat pública, pertinença a grup criminal i, en el cas de dos d'ells, d'obstrucció de la justícia. 


Comentaris

envia el comentari