Els equips de rescat busquen el passatger d'un ferri que va caure al mar a Palamós, al Baix Empordà

Equips de Salvament Marítim, Bombers i Guàrdia Civil col·laboren en la recerca des de primera hora d'aquest dimecres

Espai on els equips estarien buscant el jove desaparegut
Espai on els equips estarien buscant el jove desaparegut | Google Maps

Els cossos de rescat pentinen la costa de Palamós a la recerca del passatger d’un ferri que es va precipitar ahir a la borda al mar de la costa empordanesa. El passatger, un noi jove segons han relatat fonts de Salvament Marítim a CatalunyaDiari.cat, es va perdre ahir dimarts, 28 de març, al voltant de les quatre de la tarda.

A hores d’ara, unitats de Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat i Guàrdia Civil col·laboren rastrejant la zona de costa entre Palamós i Tossa de Mar —aquesta va ser la zona on s’hauria pogut perdre l’home— per intentar trobar alguna pista que porti a la troballa del jove.

Desplegament massiu de recerca

El desplegament, des d’ahir a la tarda, està sent del tot massiu. Salvament Marítim, que comanda l'operació, s’ha personat a la zona dels fets amb un helicòpter, mentre que els Bombers de la Generalitat han establert una doble operació.

En aquest sentit, el cos català ha enviat una barca dels GRAE per intensificar la recerca de l’home, així com un equip que es troba rodejant la costa de la zona.

Finalment, la Guàrdia Civil col·labora amb la cerca de l’home amb una embarcació que treballa des de primera hora d’aquest matí, quan s’hi han afegit la benemèrita i el cos de Bombers de la Generalitat.

Un tripulant d’un ferri italià

L’home s’hauria perdut mentre anava a bord d’un ferri italià en ruta entre Civitavecchia —a 80 quilòmetres de Roma— i Barcelona. Segons han relatat fonts de Salvament Marítim, d’altra banda, el noi hauria caigut per la borda quan el seu transport es trobava a unes quatre milles al sud-est de la costa de Palamós.

El ferri implicat en el succés, finalment, era un transport de persones i vehicles que va acabar informant dels fets ahir a primera hora de la tarda.


Comentaris

envia el comentari