Es fa selfies poc abans que la seva cita de Tinder la llanci pel balcó

Un àudio revela que l'agressor havia amenaçat de fer-ho
Warriena Right moments abans de caure pel balcó. | Aapimage

 

Gable Tostee està acusat de llançar a una jove pel balcó de la catorzena planta de l'apartament Gold Coast al 2014, no obstant això ha estat declarat no culpable de l'assassinat de Warriena Right, encara que tots els indicis apunten al fet que Tostee va ser el culpable. La policia ha tret a la llum diverses fotos que es van fer els dos joves moments abans del succés. En els primers selfies que es van fer tots dos apareixen somrient, però imatges posteriors mostren un canvi en el llenguatge corporal de Warriena, el seu somriure desapareix i es mostra aparentment incòmoda. S'havien conegut a la plataforma social Tinder feia poc temps.

 

Warriena Right moments abans de caure pel balcó. | Aapimage

Les pistes que van trobar les autoritats a l'apartament també semblen clares. Dues cadires negres s'havien mogut a la vora del balcó i hi havia un parell de mitjons blancs a terra que pertanyien a la víctima. Aquest mateix dimarts la Cort Suprema de Brisbane va escoltar un àudio on se sent clarament a la parella cridant i discutint. En un moment de l'enregistrament, es pot escoltar a Tostee amenaçant la jove: «Tens sort que encara no t'he empès pel meu balcó, maleïda meuca psicòpata». Després, es pot escoltar un forcejament i a Warriena repetint diverses vegades «No».

 

Més desconcertant encara és la foto que va captar la inquilina de la planta número 13, Gabriele Collyer-Wiedner, que va fotografiar la jove al balcó just abans de caure. «Unes cames van caure i es van balancejar a l'aire. Em vaig quedar congelada, llavors el cos va caure» declara. «Vaig cridar i llavors algú més va cridar. Vaig suposar que era la veu de la noia. Vaig fer un pas cap a endavant, vaig mirar cap avall i el seu cos estava estès a terra». Malgrat tots aquests indicis, l'acusat ha estat declarat no culpable, i el jurat popular només ha pogut al·legar que Tostee va amenaçar repetides vegades a Warriena, i aquesta va trobar el balcó com a única sortida.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Warriena Right moments abans de caure pel balcó. | Aapimage

Apartament de Tostee després del succés. | Aapimage