Escàndol sexual davant la 'Puerta del Sol' durant la final de Champions

Un aficionat del Liverpool es masturba despullat, abusa d'una turista i agredeix diversos policies

Un seguidor del Liverpool que estava de celebració ahir davant la Puerta del Sol amb motiu de la final de la Champions va ser detingut per masturbar-se en públic, abusar d'una turista italiana i colpejar diversos policies  a Madrid.

Es tracta d'un home de 30 anys, al qual les càmeres de diversos testimonis que es trobaven al lloc van capturar de ple, enfilat a una tanca i masturbant-se. La imatge s'ha difós massivament per les xarxes.

Més tard, una turista italiana denunciaria a la Policia Municipal de Madrid que l'home li havia posat la mà per sota de la faldilla i, en resistir-se, li havia propinat una bufetada que la va fer caure a terra  i donar-se un cop al cap. La dona va haver de ser atesa pel Samur.

El denunciat, després dels fets, es trobava en un bar, visiblement embriagat. És on va ser detingut i, durant l'arrest, molt violent, va colpejar també diversos agents. Tres d'ells, de fet, van haver de ser atesos també, en aquest cas en una mútua, segons expliquen fonts policials.

L'arrestat, autor de l'escàndol públic, de l'abús sexual a la turista italiana i les agressions als policies, està acusat d'un delicte contra la llibertat sexual, d'un delicte de lesions i d'atemptat contra l'autoritat.

També et pot interessar...