S’escapa un dels investigats per la violació múltiple a una jove de Sabadell

Els Mossos el busquen dels del passat dimarts, quan no es va presentar als jutjats per a firmar

Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra busquen el jove des del passat dimarts | Mossos d'Esquadra

Alarmants novetats sobre el cas de la violació múltiple a una jove de Sabadell. Un dels investigats pel succés s’hauria escapat en no acudir a firmar als jutjats de la ciutat vallesana i el Jutjat d’Instrucció de Sabadell ja ha interposat una ordre de detenció contra l’home. Els Mossos, al fil de la qüestió, el busquen també des del passat dimarts, 26 de febrer.

L’home estava en llibertat provisional amb mesures cautelars com, per exemple, comparèixer als jutjats requerits periòdicament. L’alerta, però, va saltar quan a principis de setmana el jove va optar per saltar-se l’ordre i no comparèixer a la cita judicial. És des d’aleshores, doncs, que els Mossos busquen el noi.

Els veïns de la Nau, indignats

Des que la jove de divuit anys va patir la violació múltiple en una nau industrial abandonada al barri de Can Feu de Sabadell, al Vallès Occidental, els veïns de la localitat del Vallès han demanat un reforç policial a la zona. Carme Farràs, presidenta de l'Associació de Veïns, va assegurar també que ja havien alertat l'Ajuntament del perill del lloc.

 

En declaracions als mitjans, Farràs va assenyalar que aquesta fàbrica està ocupada per «gent estranya i que fa una mica de por»: «Són persones sense sostre». I ha apuntat també que són els responsables d'algun altre incident viscut al barri, com un robatori a un veí. 

                                


Comentaris

envia el comentari