Falsa alarma a Cornellà per un avís d'home armat amb una metralleta al costat d'una escola

La policia assegura que es tractava d'un home amb una rèplica per practicar 'airsoft'

Un home armat hauria estat vist al costat del Col·legi Sagrada Família de Cornellà de Llobregat
Un home armat hauria estat vist al costat del Col·legi Sagrada Família de Cornellà de Llobregat | Mossos d'Esquadra

Falsa alarma al municipi de Cornellà de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Diversos testimonis han assegurat a Twitter haver observat un home armat al costat del Col·legi Sagrada Família, tot i que finalment s'ha desmentit que hi hagués cap mena de perillSegons han informat els Mossos d'Esquadra a 'CatalunyaDiari.cat', han rebut un avís a les 13.00 hores alertant d'una persona en actitud sospitosa i s'han desplaçat al lloc dels fets per fer recerca, tot i que no han trobat res ni ningú estrany.  

L'Ajuntament de Cornellà i la Guàrdia Urbana tampoc tenien constància de cap possible altercat i la mateixa escola ha desmentit també tenir coneixement dels fets ni haver rebut cap avís, pel que finalment l'alerta ha quedat només en diverses publicacions a la xarxa

Minuts després, fonts dels Mossos d'Esquadra asseguraven que es tractava d'un home amb una pistola d'airsoft, que s'usa per simular enfrontaments armats, però que en cap cas pot fer-se servir com a arma. Es dona la circumstància que a prop de l'escola on s'ha donat l'avís hi ha un camp per a la pràctica d'aquest joc.

Els vigilants del metro de Barcelona van haver de reduir un home que anava armat amb un ganivet a la mà | Mossos d'Esquadra

 

Un home armat amb un ganivet que cridava en àrab causa el caos al metro de Barcelona

El passat divendres, 22 de març, van saltar totes les alarmes al metro de Barcelona, concretament a la línia 1, quan un home armat amb un ganivet va començar a llençar objectes contra les vies mentre cridava en àrab. Els vigilants del metro van ser avisats per un motorista, als voltants de les set del matí.

Els vigilants van comprovar que el passatger portava a sobre dues barres de pa i una arma blanca i, a més, duia un segon ganivet. Per sort, van poder reduir a l'individu, el qual no va oposar resistència ni va voler ferir ningú. No obstant això, el passatger va ser emmanillat i va passar a disposició dels Mossos que el van treure del metro per evitar que es produís un nou incident.  


Comentaris

envia el comentari