ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Les esperançadores paraules de la mare de Gabriel Cruz: «La teva llum ens guia i aviat estaràs amb nosaltres»

La mare del menut fa mans i mànigues per donar màxima difusió al cas

Patricia ha enviado un emotivo mensaje a su hijo Gabriel
Patricia ha enviat un missatge al seu fill, Gabriel | Telecinco

El dia de la celebració de la manifestació sota el clam 'Tots som Gabriel', la mare del menut continua fent mans i mànigues per posar la seva desaparició a l'ordre del dia. Patricia Ramírez, doncs, ha optat per transmetre un emotiu missatge de cara a la concentració: «Gabriel la teva llum ens guia cap a tu i aviat estaràs amb nosaltres».

A través d'un missatge clarament enfocat en l'acte d'aquesta tarda, la família ha demanat que els que no assisteixin a la mobilització facin un «gest simbòlic» que consistirà en què «cada persona dibuixi un ‘peixet’ amb una frase que se li vulgui transmetre al petit. Ens encantaria que Espanya s'inundés de ‘peixets’ i que ell sàpiga que l'estem esperant».

Una furgoneta blanca, prova 'A' 

En aquest context, doncs, la manifestació programada per aquest divendres, 9 de març, tindrà lloc de forma paral·lela a la recerca d'en Gabriel. Els cossos de seguretat espanyols no es cansen de cercar al menut —desaparegut a Níjar el passat dimarts, 27 de febrer—.

La Guàrdia Civil, de fet, se centra amb dues troballes: la d'una furgoneta blanca i la de la samarreta blanca trobada pel pare d'en Gabriel a principis de la setmana passada. Aquestes són, així mateix, les úniques pistes que es tenen sobre el cas.


 

Els veïns van alertar de la troballa

En el primer cas, es relata que un veí de Las Hortichuelas va alertar que havia vist una furgoneta blanca prop del domicili de l'àvia del petit. Va ser en aquest espai on es va perdre la vista del nen i, per això mateix, la guàrdia civil ha fet d'aquesta furgoneta una prova clau i conclusiva del cas.  

Segons la versió dels veïns, finalment, el vehicle es va aturar davant el domicili de l'àvia d'en Gabriel una hora abans de la desaparició del petit, cap a dos quarts de tres de la tarda. Minuts després, el menor ja havia desaparegut i activat totes les alarmes de cerca.


Comentaris

envia el comentari