Espectacular incendi al centre de Tarragona

Les flames han cremat el 90% de l'habitatge, situat al carrer Major de la localitat

 
Incendi al carrer major
Incendi al carrer major | CatalunyaDiari.cat.cat

Aquest matí s'ha produït un espectacular incendi al centre de Tarragona, al Carrer Major, concretament. L'immoble afectat tenia entrada pel carrer de La Nau i està situat molt a prop d'on hi ha ubicada la coneguda botiga Alehop. 

Les primeres informacions apunten que els bombers no han pogut accedir amb rapidesa a l'edifici a causa dels camions de càrrega i descàrrega situats al carrer. Un cop han arribat els bombers al lloc dels fets, han començat les tasques per esbrinar si hi havia persones afectades per l'incendi. En paral·lel, un bon nombre de persones s'han aplegat al carrer major davant l'espectacularitat de l'incendi i les enormes columnes de fum que sortien per les finestres. 

Una mitja hora després, el foc ha quedat controlat i la tasca dels Bombers ha consistit a remullar la zona per acabar d'apagar les flames i ventilar. El foc s'ha produït al tercer pis de l'immoble, que consta de planta baixa i quatre pisos, i les flames han calcinat el 90% del pis. 

VÍDEO. Imatges de l'incendi

Una burilla de cigarreta, possible causa de l'incendi

Fins a sis dotacions dels Bombers han treballat en l'incendi que s'ha produït al tercer pis de l'immoble per causes que encara es desconeixen, tot i que les primeres investigacions apunten que el foc podria haver-se originat per una burilla de cigarreta en un sofà. Els veïns de la zona annexa a l'incendi han estat desallotjats com a mesura preventiva, així com la botiga Alehop i la bodega Vins i Licors Jové. 

Alguns veïns de la zona han explicat que el pis on s'ha produït l'incendi era un pis turístic i que no hi havia uns residents de forma habitual, tot i que aquesta dada no ha estat confirmada. Un cop extingit definitivament l'incendi es podrà procedir a entrar de nou a l'immoble per avaluar-ne els danys. Finalment, fins a vuit veïns hauran de ser reallotjats i no podran dormir a casa seva, almenys aquesta nit, a causa de la quantitat de fum que ha provocat l'incendi i els previsibles danys que s'han produït també al quart pis. 


Comentaris

envia el comentari