Els Mossos busquen una dona que queda amb homes a través de Tinder per robar-los

El cas, succeït a Barcelona, acumula ja tres denúncies i els agents investiguen que pugui ser l’autora d’altres casos similars
Tatiana quedava a la casa de les seves víctimes per drogar-los i desvalisar-los la casa | Tinder

 

Els Mossos d'Esquadra busquen una dona que queda amb homes a través de l'aplicació de cites Tinder, els porta a casa seva i després els roba els diners i els objectes de valor, segons ha avançat el diari 'El Periódico' i ha confirmat la policia.

 

Una de les víctimes d’aquesta estafa ha relatat els fets, publicats al diari ‘El Periódico’. L’home explica que la noia, que segons el seu perfil de Tinder es diu Tatiana, té 26 anys i és nascuda a Panamà, el va seduir a través de l’aplicació de cites Tinder i, segons el ‘modus operandi’ descrit, Tatiana queda amb les seves víctimes a casa d’ells, els administra alguna substància per anul·lar la seva voluntat i els desvalisa la casa.

 

 

La víctima en qüestió descriu l’acusada com «una dona morena, menuda, amb el cabell molt llarg i tres tatuatges de papallones a l’espatlla esquerra». L’home va quedar amb Tatiana un 13 de novembre, i ella li va explicar que estava espantada perquè la seva exparella la perseguia i que li va demanar que la portes a casa d’ell, que tenia gana i set.

 

Els Mossos busquen l'acusada, que ja acumula tres denúncies a Barcelona | Laia Solanellas

 

El seu objectiu és desvalisar les cases de les víctimes

Segons fonts de la investigació l’acusada es guanya la confiança de les víctimes, parlant i explicant-los la seva vida, que pot ser certa o no. Un cop guanyada la seva confiança, la denunciada posa en marxa el seu pla: drogar a la víctima amb alguna substància narcòtica. L'afectat assegura que Tatiana li va insistir a beure cervesa mentre ella menjava, on segurament havia afegit alguna substància.

 

 

Finalment, les víctimes perden resposta corporal i queden paralitzades, mentre Tatiana actua per desvalisar la seva casa, segons la denúncia d’una de les víctimes. A més, quan l’afectat pot anar a denunciar la substància en qüestió ja ha desaparegut del seu cos i és molt difícil de detectar. Un dels investigadors del cas afirma que la substància utilitzada podria ser un col·liri similar a l’escopolamina, coneguda com a burundanga, que produeix somnolència durant diverses hores.

 

De moment, són tres les denúncies formulades contra el perfil de Tatiana a Tinder, però els Mossos d’Esquadra no descarten que pugui ser l’autora d’altres casos que tenen un patró molt similar, també a la província de Barcelona.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris