Esther Arroyo confessa que la seva participació a 'Tu cara me suena' ha estat «molt dura»

L'actriu explica que la seva participació en el programa no ha estat un camí de roses

L'actriu ha participat en l'última edició de 'Tu cara me suena'.   | Antena 3
 

Esther Arroyo assegura que participar al programa d'Antena 3 'Tu cara me suena' ha estat molt important per a ella, però afegeix que a causa d'això «pateix uns dolors que es mor». I és que l'actriu, el 2008, es va veure implicada en un greu accident de trànsit que li va deixar importants seqüeles físiques. Així doncs, com ella mateixa explica: «Hi ha hagut gales molt dures. He de trobar l'equilibri entre la cama i el meu cap. No tenia ni cinc minuts per descansar: arribo, assaig, la gala, després fisio i osteòpata, i la setmana següent, tornem-hi ».

Cal recordar que, en l'accident en què es va veure involucrada l'actriu, va morir un dels ocupants del turisme on ella viatjava juntament amb un altre amic, el seu marit i Ana Torroja. Les seqüeles de la col·lisió la van obligar a seguir un tractament que la va arruïnar i es va veure forçada a vendre les seves pertinences. «Gràcies a les teràpies que he rebut i que necessitava, estic a la ruïna», admetia llavors.

Ara, com recull 'Informalia', assegura que malgrat les adversitats el truc està en «lluitar, no només per mi mateixa sinó pels meus». I és que, més enllà de les conseqüències físiques de l'accident, Arroyo també ha hagut de lluitar per la seva feina. El 2013 li concedien la invalidesa permanent, una ajuda que més endavant es convertiria en una trava obligant-la a deixar la seva professió d'actriu. «Em dedico al que m'han deixat, m'han tret el pilar de la meva economia. Vaja, que m'han arruïnat! Em van donar una invalidesa que m'impedeix treballar en la meva professió», lamentava.

El 2008, l'actriu va patir un accident de cotxe que li va deixar greus seqüeles físiques.   | Cedida
 

Comentaris

envia el comentari