Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Accident a Blanes

Estrany accident a Blanes: la conductora estava desorientada i ningú a la carretera

La conductora va fer una volta de campana amb el vehicle

Greu accident a Blanes, municipi situat a la comarca de la Selva, on, aquest cap de setmana, una conductora va fer una volta de campana amb el seu vehicle a causa del seu avançat estat d'alcoholèmia.

La Policia Local de Blanes,  els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van intervenir aquest diumenge en un accident aparatós que va tenir lloc a les set del matí. 

Segons informa l'ajuntament de la localitat, la Policia Local va rebre l'avís d'un sinistre a la GI-682, a la carretera d'accés a la Costa Brava i sota el pont que hi ha al barri de Mas Borinot. 

Quan van arribar al lloc dels fets, van veure que un turisme havia donat una volta de campana abans de quedar aturat. Els agents van comprovar que la conductora estava desorientada, però, afortunadament, no tenia ferides greus aparents. 

Va donar positiu en alcohol

La dona que conduïa el vehicle, va donar un resultat final de 0,56 al control d'alcoholèmia i la Policia Local l'ha denunciat.

El SEM va traslladar a l'accidentada a l'hospital comarcal per tal que els especialistes mèdics comprovessin el seu estat després del sinistre, ja que, al fer una volta de campana, hagués pogut prendre molt mal. 

Després de fer totes les inspeccions necessàries i de retirar el cotxe del mig de la via, l'operatiu policial va acabar cap a les deu del matí.

Les imatges de la vergonya: Motoristes condueixen temeràriament a Barcelona i són denunciats

Perill a causa d'una vareta metàl·lica

La Policia també va comprovar que a conseqüència de l'impacte del vehicle una pilona 'new jersey' de protecció va quedar malmesa, sobresortint una vareta metàl·lica d'uns 15 centímetres que podria suposar un perill per als conductors de motocicletes i per als vianants. 

Per això, han donat l'avís al Servei Territorial de Conservació de Carreteres perquè en gestionin la retirada i ningú pugui patir algun tipus de lesió. 

A més, avui l'Ajuntament de Blanes ha fet una piulada a Twitter explicant que s'està treballant per millorar la via on justament es va produir el sinistre.
«Avui dilluns i demà dimarts està tancat l'accés a l'Hospital Comarcal des de la carretera GI-682. Només es permet l'accés a vehicles d'urgències».