La desaparició de Natalia Sánchez a París, al detall

La Guàrdia Civil espanyola i la policia francesa treballen conjuntament en el cas

Natalia Sánchez Uribe, desaparecida en París
Imatge de Natalia Sánchez Uribe, desapareguda a París | Instagram

A Natalia, desapareguda a París, només li faltaven dues setmanes per tornar a Barcelona, on cursa els seus estudis. La jove ja tenia ganes de tornar, ja que no va aconseguir fer gaires amistats i sentia que la perseguien. Estudiava a la Sorbona (París, França), però feia temps que deia que no es trobava a gust.

Les seves amistats a Espanya no li van fer gaire cas, ja que sabien que Natalia era poruga: «Feia un mes que ho deia, però pensàvem que estava exagerant perquè sempre ha estat poruga, no li vam fer molt de cas», deia una de les seves amigues.

Per desgràcia, tot apunta al fet que Natalia no s’equivocava, doncs no s’explica que algú desaparegui mentre es troba enmig d’una tasca: Natalia s’estava mudant a un pis nou de Paris en el moment en el qual desapareix. Va passar el dia 1 de maig i cinc dies després van trobar la seva motxilla—amb les seves pertinences, l’ordinador i el mòbil—molt a prop del campus on estudiava.

La desaparició

Natalia es trobava de mudança el dia de la seva desaparició. Va traslladar les seves coses al pis d’una amiga amb la qual s’anava a viure una vegada finalitzat el contracte d’arrendament que tenia al pis on havia estat vivint fins aleshores.

Deixà dues maletes a casa de la seva amiga i li va dir que anava a l’antic pis a buscar-ne una més. Mai va tornar. Pel que se sap, tampoc va arribar al seu antic apartament, on s’ha trobat la maleta que anava a recollir.

L’amiga del pis nou és l'última persona que la va veure i va parlar amb ella. Natalia li va prometre que, en tornar de recollir la maleta que faltava, estudiarien juntes.

Durant el matí en el qual Natalia va traslladar les seves coses al pis de la seva amiga, va actualitzar el seu estat de Facebook per compartir un missatge: «Quan la teva salut mental és dolenta, donat un moment».

Últim missatge de Natalia sanchez a les xarxes
Últim missatge escrit per Natalia a les xarxes | Facebook

 

Quan Natalia publica aquest missatge, feia dies que pensava que la seguien, encara que ningú la va creure mai com si fos veritat. Segons ens han explicat amistats seves: «Desconfiava de tothom, no sabia ni qui podia ser».

Denuncien la desaparició

Natalia Sánchez Uribe, desaparecida en París
Natalia durant la seva estada a París | Instagram

 

Natalia mai va acabar la mudança i els seus amics van advertir la policia francesa del fet. Van donar la descripció de Natalia, 22 anys, 1.62 metres d’alçada, pell morena, pírcing al nas i cabell llarg i de color castany. També van indicar on es trobava residint abans d’iniciar la mudança.

Com dèiem, cinc dies després, van informar que havien trobat la motxilla de Natalia prop del campus universitari on estudiava. A més, la policia francesa es troba treballant amb la Guàrdia Civil espanyola.

La seva família, d’origen andalús (Granada) i resident a Balears (Mallorca), ja es troba a París, on segueixen de prop les noves pistes i els possibles paradors de la jove estudiant d’Erasmus.


Comentaris

envia el comentari