Una estudiant bromeja dient que és la desapareguda Madeleine McCann

Harriet Brookes ha assegurat que l'«evidència» és la seva peculiar taca de color marró en un dels seus ulls | Les seves imatges ja han fet la volta al món

Harriet Brookes bromea diciendo ser la desaparecida Madeleine McCann
Harriet Brookes bromeja dient que és la desapareguda  Madeleine McCann | CatalunyaDiari.com

«Sóc Madeleine McCann i no sé què fer amb mi mateixa», aquestes van ser les paraules que va enviar una estudiant a una companya bromejant sobre la seva identitat. Harriet Brookes va fer-se la graciosa, i va assegurar que ella era la petita desapareguda a Portugal quan tenia tan sols 3 anys.

Mensaje de Harriet Brookes bromeando sobre su identidad
Missatge de Harriet Brookes bromejant sobre la seva identitat | Twitter

 

La jove va assegurar que era Maddie perquè tenia la mateixa taca distintiva de color marró a l'iris d'un dels seus ulls i que aquesta era l'«evidència» que ella era la nena dels McCann. Després de difondre's aquest missatge bromejant sobre la seva semblança, les fotografies de Facebook de Harriet s'han tornat virals i ja corren per les xarxes socials. Fins i tot alguns usuaris han arribat a creure la versió de la jove.

Las imágenes que envió mostrando sus manchas
Les imatges on mostra les seves taques| Twitter

 

No obstant això, uns altres no creien que fos realment Madeleine per les irregularitats entre la seva edat i l'edat de Maddie l'any de la seva desaparició, el 2007. Això ha donat a l'estudiant molta viralitat i publicitat, però els innombrables missatges privats que ha rebut criticant la seva «broma de mal gust» han provocat que finalment acabi confessant la seva falsa teoria: «Tan sols era una broma innocent».

Imágenes de Facebook de Harriet Brookes
Imatges de Facebook de Harriet Brookes | Facebook

 

La desaparició de Madeleine

Madeleine va desaparèixer a Portugal mentre la seva família es trobava de vacances. El succés va tenir lloc el 2007, quan ella tenia 3 anys, i va commocionar al món sencer. Els seus pares, Kate i Gerry, van prometre remoure cel i terra fins a trobar-la, cosa que no ha acabat succeint. En la seva desesperada cerca sense fi, la parella va aconseguir reunir la impressionant quantitat de 12 milions de lliures que van destinar a la recerca del cas. No obstant això, els fons ja s'han acabat i, amb això, tota esperança de continuar la cerca.


Comentaris

envia el comentari