L'alumna morta a València podria haver-se suïcidat

El soroll del cop en caure a terra va sentir-se per tota l’escola i la direcció ho descriu com un «dolorós succés»
L'estudiant va morir en caure pel forat de les escales, però podria haver-se suïcidat | Cedida

 

Novetats sorprenents en el cas de l’estudiant de 17 anys que va morir en caure des de la quarta planta pel forat de l’escala del Col·legi El Pilar de València on cursava primer de batxillerat. Segons les primeres investigacions policials per part de la Policia Nacional i ha compartit ‘España Diario’, podria tractar-se d’un suïcidi.

 

Durant la sessió d’Educació Física d'aquest dimecres 9 de gener, la jove va demanar al professor si podia anar al lavabo perquè estava «marejada». Tanmateix, pocs minuts més tard, el cos de la noia es precipitava fins al soterrani per causes que encara es desconeixen. En aquest sentit, persones pròximes a la menor han coincidit que era «molt introvertida i no tenia gaires amics» i alguns alumnes han dit que sofria assetjament escolar, tot i que el centre ho ha negat.

 

El retrò de l’impacte va sentir-se per tot l’edifici

Per tot l’edifici d’aules es va poder sentir el retrò que va causar l’impacte de la jove contra el terra des d’una altura d’un quart pis. Els professors van sortir immediatament per veure què havia provocat el soroll i van comprovar que la menor havia caigut pel forat de les escales  i van fer sortir tots els alumnes a l’exterior per una porta auxiliar perquè no veiessin el cos. Segons les primeres investigacions, no hi ha cap testimoni dels fets i ningú va poder aturar l’estudiant.

 

Segons els investigadors, podria tractar-se d'un suïcidi | Cedida

 

El centre va avisar immediatament les autoritats i fins a l’escola es van desplaçar diverses dotacions de policia i una ambulància. Tanmateix, tot i els esforços dels sanitaris, no van poder reanimar la jove. També va desplaçar-se un grup de psicòlegs d’emergències i des de la Conselleria d’Educació han ofert el seu suport a qui ho necessiti.

 

L’escola ha compartit un comunicat a través de les xarxes socials on lamenta «profundament» la pèrdua de la jove i mostra el seu suport als pares. En l'escrit, la direcció ho descriu com un «dolorós succés»: «Sentim moltíssim el dolor de la seva família i si hi ha quelcom que puguem fer per ells, saben que poden comptar en tot moment amb la nostra solidaritat, suport i respecte a la seva intimitat i la de l’alumna».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris