Evacuen una pedania d'Alacant per un nou desbordament del Segura

Es tracta de la pedania d'Heredades, en Almoradí, lloc on els treballs de reparació després del temporal ja estaven quasi acabats este dissabte

Mota Segura Almoradí
Trencament de la mota del Segura en Almoradí | Confederació Hidrogràfica del Segura

Un nou trencament en la mota del riu Segura en la localitat alacantina d'Almoradí (Baix Segura) ha provocat este diumenge l'eixida de les aigües i ha obligat a evacuar la pedania d'Heredades, segons ha informat la Confederació Hidrogràfica del Segura.

El nou trencament s'ha produït al costat de l'anterior, en el pont d'Algorfa. Tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Segura avaluen la situació per a reparar-la. La Confederació ha demanat màxima precaució en la zona.

L'Ajuntament ha detallat que el nou trencament afecta a una zona aigües avall del pont del riu, en el marge esquerre, però «no pareix que vaja a afectar de manera important al terme». No obstant això, ha indicat que per seguretat s'està evacuant als veïns de les Heredades cap a Rojales, ja que l'alberg habilitat no té més capacitat.

La localitat d'Almoradí va quedar aïllada després de veure's bloquejats tots els seus accessos per un trencament en la mota del riu Segura produïda el divendres. La Confederació Hidrogràfica havia avançat este dissabte que els treballs de reparació estaven quasi acabats. Creu Roja, Protecció Civil, l'UME, Guàrdia Civil, Bombers i Policia Local actuen sobre el terreny.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari