Exhumaran el cos de Ruiz-Mateos per esclarir una possible paternitat de l'empresari

Adela Montes de Oca, una jove de 27 anys, fa tres anys que lluita per ser reconeguda

Imatge d'arxiu | Cedida

El cos del polèmic empresari José Ruiz Mateos serà exhumat segons la decisió d'un jutge que investiga un possible cas de paternitat. Resulta que l'empresari podria sumar a la seva àmplia família un altre descendent, Adela Montes de Oca, una jove de 27 anys que fa tres anys que lluita per ser reconeguda. Divendres passat es va revelar l'últim pas d'un procés que va començar fa més de deu anys. Es dóna el cas que l'empresari va mantenir una relació amb una dona mexicana a la qual va conèixer als Estats Units, segons 'Espejo Público' d'Antena 3. Quan es van conèixer ella tenia 24 anys i ell 60 i la relació entre tots dos va durar diversos anys.

Arran de la seva 'amistat' va néixer Adela i Ruiz Mateos es va fer càrrec de tot: va assumir les despeses de la família, va pagar els estudis de la menor fins als universitaris, el lloguer de la casa en la qual vivien i la manutenció. Tot això es va esvair quan van començar els processos judicials i expropiacions de la família Ruiz Mateos. Aquest no va negar la seva paternitat, però tampoc la va reconèixer com la seva filla, és per aquest motiu que mare i filla van començar una lluita judicial fins el punt de parlar i demanar mostres d'ADN a l'entorn de l'empresari, però ningú va voler parlar amb elles.


En negar-se els seus suposats germans, han demanat l'exhumació del cadàver, ja que cap dels germans va accedir a donar mostres d'ADN. Així doncs, segons la decisió judicial es realitzarà aquest tràmit encara que «es realitzarà garantint-se la seva integritat, respecte i memòria, en presència d'un Lletrat de l'Administració de Justícia i un metge forense».


Comentaris

envia el comentari