Exigeixen que surtin a la llum els «misteriosos informes» de l'11-M

Les víctimes lamenten que no hi hagi cap pacte d'estat contra el terrorisme i exigeixen més informació sobre l'11-M

Atemptat d'Atocha | Cedida

 

Alfonso Sánchez Rodrigo, president de l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT), en un acte al parc d'El Retiro de Madrid, ha homenatjat les víctimes de l'atemptat de l'11-M. En el seu discurs ha exigit que els «misteriosos informes» que, segons ell, es troben guardats «en calaixos» surtin a la llum, juntament amb tota la informació sobre l'atemptat. També ha criticat que no hi hagi cap pacte d'estat en contra del terrorisme. En el seu discurs també ha criticat el paper de la Unió Europea, a la qual ha acusat de no tenir en compte a les víctimes del terrorisme.

L'expresidenta de l'AVT i mare d'una víctima mortal de l'atemptat d'Atocha, Ángeles Pedraza, ha agraït el treball fet de la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal. Pedraza també ha estat crítica amb la UE i ha demanat justícia per als casos de víctimes dels GRAPO, ETA i grups jihadistes.

José María Aznar no s'ha lliurat de les crítiques. El president de l'Associació 11-M Afectats del Terrorisme, Eulogio Paz, ha estat contundent demanant la fi de les «mentides», del «ninguneo» i de les «fal·làcies» que hi va haver en el seu govern i que han durat més de tretze anys. Ha recalcat la mala gestió de l'atemptat de l'11-M i els informes que van sortir a la llum l'any passat sobre l'ocupació de l'Iraq sabent que no hi havia armes de destrucció massiva.


Comentaris

envia el comentari