Brutal explosió de matinada en un banc a Cerdanyola del Vallès

Els fets han tingut lloc vora les quatre d'aquesta matinada

Un artefacte explosiu ha destrossat per complet una seu bancària a Cerdanyola del Vallès (Valles Occidental). La unitat dels Tedax dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets per descartar riscos i iniciar una investigació sobre l'explosió, que ha succeït ales 4:00 hores de la matinada d'aquest dijous 30 de gener.

Els agents estan tractant els fets com un presumpte robatori amb violència a la sucursal bancària de Deutsche Bank, situat a l'avinguda Catalunya d'aquesta localitat pròxima a Barcelona, segons informa la portaveu de la policia autonòmica. Cerdanyola.info ha publicat unes imatges sobre la situació en la qual ha quedat la seu bancària després de l'explosió d'aquesta matinada.

Segon robatori en una oficina del mateix banc en pocs dies

Abans d'aquest possible a Cerdanyola del Vallès, la matinada del passat dimarts 28 de gener es va produir un altre robatori amb força a una altres oficina de Deutsche Bank, en aquesta ocasió a Martorell. Segons va informar 'Martorell Televisió, van rebentar el caixer automàtic de l'oficina situada al carrer d'Anoia núm. 1 de la localitat del Baix Llobregat

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari