rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Explota una bombona de gas sota un cotxe a l'Eixample de Barcelona

La deflagració no ha deixat cap ferit, però sí que ha danyat diversos vehicles
Imatge dels Bombers de Barcelona treballant al lloc on s'ha produït l'explosió. | Cedida

 

Una bombona que subministra gas d'anhídrid carbònic a les begudes de restaurants i bars ha explotat aquest dijous, 26 de juliol, a l'Eixample de Barcelona. En concret, la deflagració ha tingut lloc a la cantonada del carrer de la Indústria amb el de Padilla. Segons han indicat diversos testimonis, una persona estava manipulant la bombona, i l'ha deixat sota un cotxe. Com a resultat de l'explosió, diversos vehicles han resultat danyats com també divers mobiliari urbà però no s'han hagut de lamentar ferits.

 

Incident no terrorista

Segons les primeres informacions, i tal com ha pogut saber CatalunyaDiari.cat, una persona que estava recollint material dels contenidors ha manipulat la bombona i després ha acabat explosionant. L'home l'havia abandonat sota el vehicle i ha sigut poca estona després quan ha explosionat.

 

En l'incident hi han treballat a més dels Bombers de Barcelona també la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. La policia ha confirmat que s'ha tractat d'un incident i s'ha desvinculat de qualsevol relació terrorista. S'hauran d'acabar les investigacions per esclarir els fets i poder contactar amb la persona que ha deixat la bombona sota del cotxe i també esbrinar per quin motiu ha explotat. Ara per ara la Guàrdia Urbana encara no ha pogut localitzar l'home. 

 

Perills de la ferralla

L'home que ha provocat aquesta explosió, i segons han explicat fonts oficials, es dedicava a buscar per contenidors i altres llocs productes que després revenia. Aquest tipus de bombones, que incorporen peces metàl·liques criden l'atenció a les persones que es dediquen a aquest tipus de recol·lectes. L'home n'ha volgut retirar les parts més interessants i en manipular la bombona n'ha fet malbé els sistemes de seguretat i ha acabat explotant. Per sort, ni ell ni cap persona ha resultat ferida.