Explota una bombona de gas sota un cotxe a l'Eixample de Barcelona

La deflagració no ha deixat cap ferit, però sí que ha danyat diversos vehicles

Imatge dels Bombers de Barcelona treballant al lloc on s'ha produït l'explosió
Imatge dels Bombers de Barcelona treballant al lloc on s'ha produït l'explosió. | Cedida

Una bombona que subministra gas d'anhídrid carbònic a les begudes de restaurants i bars ha explotat aquest dijous, 26 de juliol, a l'Eixample de Barcelona. En concret, la deflagració ha tingut lloc a la cantonada del carrer de la Indústria amb el de Padilla. Segons han indicat diversos testimonis, una persona estava manipulant la bombona, i l'ha deixat sota un cotxe. Com a resultat de l'explosió, diversos vehicles han resultat danyats com també divers mobiliari urbà però no s'han hagut de lamentar ferits. 

Incident no terrorista

Segons les primeres informacions, i tal com ha pogut saber CatalunyaDiari.cat, una persona que estava recollint material dels contenidors ha manipulat la bombona i després ha acabat explosionant. L'home l'havia abandonat sota el vehicle i ha sigut poca estona després quan ha explosionat.

En l'incident hi han treballat a més dels Bombers de Barcelona també la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. La policia ha confirmat que s'ha tractat d'un incident i s'ha desvinculat de qualsevol relació terrorista. S'hauran d'acabar les investigacions per esclarir els fets i poder contactar amb la persona que ha deixat la bombona sota del cotxe i també esbrinar per quin motiu ha explotat. Ara per ara la Guàrdia Urbana encara no ha pogut localitzar l'home. 

Perills de la ferralla

L'home que ha provocat aquesta explosió, i segons han explicat fonts oficials, es dedicava a buscar per contenidors i altres llocs productes que després revenia. Aquest tipus de bombones, que incorporen peces metàl·liques criden l'atenció a les persones que es dediquen a aquest tipus de recol·lectes. L'home n'ha volgut retirar les parts més interessants i en manipular la bombona n'ha fet malbé els sistemes de seguretat i ha acabat explotant. Per sort, ni ell ni cap persona ha resultat ferida.


Comentaris

envia el comentari