rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

L'explosió d'una caldera provoca un incendi a Valls

Una dona de 38 anys, embarassada, ha estat traslladada per precaució cap a l'Hospital de Sant Joan Despí Moïses Broggi
Imatge dels Bombers, al carrer Pere Català i Pic de Valls | TarragonaDigital

 

 

Cap a dos quarts de cinc de la tarda d'avui dimecres, 12 de desembre, l'explosió d'una caldera ha provocat un incendi en un pis del carrer Pere Català i Pic de Valls, a la comarca de l'Alt Camp. Els Bombers de la Generalitat hi han enviat fins a quatre dotacions, i també hi han acudit dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i agents de la policia local vallenca, que han desviat el trànsit.

 

 

Una dona de 38 anys, embarassada, traslladada a Sant Joan Despí

Efectius dels Bombers han treballat al lloc dels fets i una dona de 38 anys, embarassada, ha inhalat fum i ha estat traslladada preventivament cap a la Unitat Terapèutica Hiperbàrica (CRIS) de l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, per tal de determinar el seu estat de salut i el del seu bebè.

 

Imatge de la planta de l'edifici afectada per l'incendi al carrer de Tomàs Caylà | Bombers de la Generalitat

 

Incendi en un habitatge del carrer de Tomàs Caylà de Valls

El passat dissabte, 8 de desembre, es va produir un altre incendi en un habitatge de la ciutat de Valls. El foc, concretament, va cremar l'última planta d'un edifici situat al número 3 del carrer de Tomàs Caylà i al lloc dels fets s'hi van desplaçar diversos agents dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i els Bombers de la Generalitat.

 

Les flames, tal com van determinar les primeres inspeccions dels tècnics municipals, van afectar la xemeneia i la coberta de l'última planta de l'immoble i l'Ajuntament de Valls va haver de reallotjar la família que hi vivia —una parella i el seu fill—, fins que s'efectuïn les reparacions corresponents. A causa de l'incendi, el carrer de Tomàs Caylà va quedar tallat al trànsit.