Tot el que se sap sobre la forta explosió a la petroquímica de Tarragona

Es confirmen quatre ferits de gravetat i un mort per l'ensorrament d'un edifici

Imatge de la gran columna de foc i fum provocada per l'explosió
L'explosió s'ha pogut sentir des de diversos punts de Tarragona | Tarragona Digital

ACTUALITZACIÓ 20.10 HORES

Segons informacions d'última hora, es confirma un mort arran de l'explosió química. L'edifici on vivia s'ha ensorrat a causa de l'impacte, que ha afectat greuement l'interior dels habitatges. 

ACTUALITZACIÓ 20.00 HORES

Protecció Civil confirma quatre ferits en l'explosió amb pronòstic greu. Un d'ells ja ha estat evacuat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb cremades

ACTUALITZACIÓ 19.30 HORES

El confinament queda restringit a La Canonja i Vilaseca. Per altra banda, Renfe informa que està aturada la circulació de trens als trams: Tarragona-Reus i Tarragona- Port Aventura. Afecta les línies :R13, R14, R15, R16, R17 i RT1 i RT2. Hi hauria dues persones no localitzades, segons informa TV3, en la zona de l'empresa química afectada per l'explosió al polígon sud de Tarragona. Altres mitjans parlen de fins a quatre ferits, tot i que no està confirmat

Almenys dos ferits greus

Protecció Civil ja ha activat l’alerta PLASEQCAT arran de l’explosió a la planta de l’empresa IQOXE, al polígon químic sud de Tarragona. Ara per ara, hi hauria dues persones ferides greus, i s’han hagut d’evacuar diverses instal·lacions esportives de la zona, al terme municipal de la Canonja. 

L’espetec s’ha notat des de diversos punts de la geografia del Camp de Tarragona, diversos quilòmetres al voltant. La ciutadania ha vist un raig de llum i instantàniament s’ha sentit l’explosió. Els Mossos d’Esquadra, per la seva part, ja hi han enviat tots els efectius disponibles i demanen que ningú s’acosti a la zona.


Comentaris

envia el comentari