Fan explotar un petard a la boca d'una gata de dos mesos a Lleida

Malgrat l'operació i els antibiòtics que li van administrar, finalment res s'ha pogut fer per salvar-li la vida
La gata malferida
Imatge de la gata ferida | Facebook

La protectora Amics dels Animals del Segrià ha denunciat el terrible succés que ha posat fi a la vida d'una gata de només dos mesos. Segons han explicat a través de les seves xarxes socials, un voluntari va alertar a la protectora que un conegut seu havia recollit la nit del passat dissabte una gata molt petita en un estat greu de salut.

 

Davant l'evident urgència, l'home es va fer càrrec de la primera visita veterinària de l'animal, en la qual, van recomanar operar-la ràpidament per tal de poder curar-li les ferides que tenia a la boca. Arribats en aquest punt, l'home va dir que no podia fer-se càrrec econòmicament de l'operació i, per tant, es va avisar a la protectora que, finalment, va donar el vistiplau per a l'operació.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Imatge de la gata
Imatge de la gata al veterinari | Facebook

 

 

Una operació que no ha pogut superar

Segons els veterinaris, tot apuntava al fet que la gata havia patit l'explosió d'un petard a la boca i que, per aquest motiu, la magnitud de les ferides era tan greu que l'animal es debatia entre la vida i la mort.

 

Malgrat l'operació i els antibiòtics que li van administrar, finalment res s'ha pogut fer per salvar-li la vida. Des de la protectora han denunciat els fets i, almenys, han agraït que l'home la rescatés del carrer i, així, poder morir acompanyada.

Imatge de la gata
La gata al veterinari | Facebook

 

 

També et poden interessar...

  • Una protectora de Lleida denuncia un nou abandonament de cadells de gos


Comentaris

envia el comentari