IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Expulsen d'una piscina una dona per considerar el seu vestit de bany inadequat

El responsable li va dir que «un vestit de bany normal cobreix tot el cul»

Tyler Newman, un home nord-americà, ha convertit en viral la història que li va passar a la seva parella, Tori Jenkiins, a la piscina comunitària de casa seva pel vestit de bany que portava. Tal com el mateix Newman ha explicat al seu compte de Facebook, li van demanar a la seva parella que triés entre canviar-se el vestit de bany, cobrir-se amb uns pantalons curts o que abandonés el recinte. El motiu d'aquesta ordre va ser que el responsable del recinte va assegurar que la part de baix semblava «un tanga». L'home explica que ella «va decidir anar a l'oficina i tractar el tema de manera educada i calmada amb la responsable en un entorn més privat». Segons explica, aquesta dona va demanar-li a Tori que li deixés fer una fotografia per evidenciar que era un banyador poc apropiat.

Després d'aquestes paraules, la responsable va insistir que «un vestit de bany normal cobreix tot el cul». A més, «li van dir que, com que estava una mica grassa, el seu cos podria escandalitzar els nens que hi havia per allí. Li van dir que hi havia molts adolescents i que no era necessari excitar-los». El jove s'ha lamentat d'aquest fet: «Avui a la meva parella se li ha dit que és menys important ella que el que poden sentir els homes. Jo mai no deixaria que ella o qualsevol altra dona se sentís menys del que val per la seva roba o la seva aparença. Així és com la cultura de la violació segueix creixent».

L'home ha explicat com ha arribat a patir la seva dona després d'aquestes dures paraules del responsable: «Mai no he vist a la meva xicota avergonyida fins al punt que no pogués mirar els seus millors amics a la cara. Mai no l'he vist plorar com ho ha fet avui. I tot perquè alguns ignorants creuen que poden fiscalitzar la grandària i la forma del seu cos».

Cal assenyalar que aquesta publicació ha estat compartida més de 29.000 vegades i ja supera els 13.000 comentaris a Facebook. Alguns mitjans locals expliquen la versió d'un portaveu de la urbanització que assegura que «diversos residents» s'havien queixat del vestit de bany i que els responsables li van demanar que s'emboliqués el cos amb una tovallola quan caminés per la piscina. També neguen que li diguessin que el seu vestit de bany «excités» els adolescents, tal com explica 'Huffington Post'.


Comentaris

envia el comentari