FACUA alerta d'un problema a l'airbag de l'acompanyant en els Opel Meriva B i Astral K

L'airbag podria no desplegar-se correctament i provocar lesions a la persona que ocupi aquesta plaça en cas d'accident

Aquest Opel Meriva B 2017 és un dels cotxes afectats per problemes a l'airbag segons alerta FACUA. | Facua.

FACUA-Consumidors en Acció fa una crida per a la revisió dels vehicles marca Opel Meriva B 2017 i Astra K 2016/2017 per un problema a l'airbag de l'acompanyant, que podria no desplegar-se correctament i provocar lesions a la persona que ocupi aquesta plaça en cas d'accident. L'empresa General Motors està contactant amb els propietaris dels vehicles afectats per substituir l'airbag defectuós.

Malgrat l'alerta, la informació pública difosa per Aecosan no detalla la data de fabricació dels vehicles, el nombre de vehicles afectats ni els seus números de bastidor. | Facua.

 

Aquests avisos han estat inclosos a la xarxa d'alerta de productes de consum no alimentaris que coordina l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (Aecosan), que depèn del Ministeri de Sanitat. No obstant això, la informació pública difosa per Aecosan no detalla la data de fabricació dels vehicles, el nombre de vehicles afectats ni els seus números de bastidor. La pàgina web de Opel a Espanya tampoc ofereix cap informació sobre el cas.


Comentaris

envia el comentari