Furgó de la Policia Nacional a Badalona

Desallotgen més de 400 persones per una falsa alarma de bomba a Cambrils

L'ensurt ha tingut lloc aquest dissabte a migdia per un autocar sospitós

 

Ensurt majúscul el que s'ha viscut aquest cap de setmana a tocar dels càmpings Cambrils Park i La Corona de Cambrils per una falsa alarma de bomba en un autobús que s'allotja en aquest punt de la Costa Daurada, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital.com. Com a conseqüència, un mínim de 400 persones han hagut de ser desallotjades immediatament  entre les 13.00 i les 15.00 hores d'aquest dissabte, 12 d'octubre.

L'autocar sospitós hauria encès totes les alarmes de diversos tècnics de seguretat per una possible alerta d'explosius, extrem que no s'ha pogut desmentir fins a l'arribada del cos TEDAX amb mitjans especialitzats. Els agents van dibuixar a l'instant un ampli perímetre de seguretat per examinar el risc que va obligar al desallotjament massiu de desenes de famílies al càmping La Corona, tot i que l'ensurt es va confirmar com una falsa alarma dues hores després.

Falsa alarma d'explosius aquest cap de setmana en un autocar a tocar dels càmpings Cambrils Park i La Corona de Cambrils

Segons les primeres informacions,  l'autocar investigat seria d'un dels equips que participen a la competició esportiva de la Danone Nations Cupque se celebra aquests dies a les instal·lacions de Salou. Un cop confirmada la falsa alarma i garantida la seguretat del perímetre de l'autocar, les famílies van poder tornar amb normalitat al resort turístic de la Costa Daurada sense cap incidència  més enllà d'un ensurt de primera categoria.