Imatge d'uns passatgers consultant els vols a l'Aeroport del Prat

Una falsa amenaça de bomba obliga a activar els protocols de seguretat a l'Aeroport del Prat

Un passatger conflictiu ha assegurat que hi havia un explosiu en una aeronau a la qual volia accedir sense una targeta d'embarcament

Una falsa alarma de bomba ha obligat a activar els protocols de seguretat en un avió a l'Aeroport del Prat aquest dijous. Segons explica 'La Vanguardia', els fets han tingut lloc a primera hora de la tarda en una nau de Vueling amb destinació l'aeroport de Charles de Gaulle de París. 

Per causes que s'estan investigant, un individu, ara detingut, ha assegurat que a l'avió hi havia un explosiu, just quan els passatgers embarcaven. Tot això, després que el mencionat passatger intentés accedir a l'aeronau tot i no tenir cap targeta d'embarcament.  De fet, tenia bitllet per un altre vol amb la mateixa companyia, també amb destinació París, però amb aterratge a l'aeroport d'Orly. 

Volia canviar de vol per aterrar al Charles de Gaulle i no a l'aeroport d'Orly

Segons fonts de Vueling, el passatger pretenia canviar-se de vol perquè preferia aterrar a l'aeroport Charles de Gaulle. El personal de la companyia ha impedit que l'home accedís a la nau i aquest ha reaccionat de manera violenta, cridant que hi havia una bomba dins l'avió.

La companyia s'ha vist obligada a activar el protocol pertinent, per la qual cosa  els passatgers que ja havien accedit a l'avió han set desallotjats. Tots els passatgers i totes les maletes han hagut de passar novament pel control de seguretat i s'ha habilitat un altre avió per portar-los, tot i amb retard, al seu destí.

També et pot interessar...