IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Falsos treballadors d'una companyia elèctrica intenten entrar a domicilis al Pla de l'Estany

Han estat els mateixos veïns els qui han avisat la companya i l'Ajuntament de la possible estafa

Imatge recurs comptador elèctric
Els veïns de Cornellà de Terri han avisat a l'empresa i a l'Ajuntament de la suposada estafa | CEDIDA

Els veïns de Cornellà de Terri han alertat a Electra Avellana d'una possible estafa per part de dos falsos treballadors que es feien passar per membres de la companyia, segons el 'Diari de Girona'. Electra Avellana, que és l'empresa de subministrament i comercialització elèctrica que té seu central al mateix municipi del Pla de l'Estany, ha rebut un total de catorze trucades aquest matí.

Durant la visita dels falsos treballadors els veïns han detectat una sèrie d'indicis que els ha portat a sospitar que es podia tractar d'una possible estafa. És per això que han trucat a Electra Avellana i a l'Ajuntament per tal d'esclarir els fets. Tots dos organismes han avisat els Mossos d'Esquadra per tal que obrissin una investigació al respecte. D'altra banda, el consistori ha decidit publicar una piulada per tal d'avisar tots els veïns del municipi. L'alcalde, Salvador Coll, ha assegurat que en aquests casos quan es fa la difusió a través de mitjans de comunicació o xarxes socials, els actuants solen marxar.

Imatge arxiu comptador elèctric
Els suposats operaris anaven vestits de carrer i no duien cap identificació | CEDIDA

 

Han estat els veïns els qui han sospitat dels treballadors

Segons ha recollit el mateix mitjà citat anteriorment, fonts de l'empresa han explicat que els veïns els hi han comunicat a les trucades que hi havia dues persones que es feien passar per treballadors enviats per la companyia per fer les revisions dels comptadors elèctrics als domicilis. Un indici que ha portat els veïns a desconfiar dels treballadors és que «som una empresa de Cornellà de tota la vida, l'única que hi ha en matèria d'electricitat, de manera que ens coneixem molt bé tots» ha assegurat l'empresa.

Un altre dels indicadors ha estat que la companyia sempre avisa als seus clients abans de presentar-se a un domicili per fer la revisió, per tant, «els veïns poden haver sospitat en veure les visites fortuïtes». A més, els operaris «anaven vestits de carrer i sense cap identificació de l'empresa».


Comentaris

envia el comentari