rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

La família i amics de Caroline del Valle reclamen «justícia» en una marxa per Sabadell

El cas s'ha pogut reobrir però hi ha molts interrogants que no permeten aclarir la desaparició d'aquesta menor d'edat: més de tres anys sense saber res d'ella
Imatge de la manifestació: la mare, el pare i l'àvia de Caroline del Valle. | Guillem RS

 

Un grup d'un centenar de persones, encapçalades per la mare, el pare i l'àvia de Caroline del Valle, s'han concentrat aquest diumenge a Sabadell per recordar a la menor d'edat que va desaparèixer el 14 de març de 2015.

 

La jove va sortir de festa amb unes amigues per la Zona Hermètica de Sabadell, ningú en sap res més des de llavors. Molts interrogants han envoltat aquest cas. Ara s'ha reobert i la jutgessa ha donat 18 mesos de pròrroga abans de tornar a tancar el cas.

 

«Justícia per Caroline»

Des de l'estació de trens de Sabadell Sud, proper a la zona on se la va veure per darrer cop, familiars i coneguts de la família de Caroline del Valle van caminar fins a la Zona Hermètica reclamant «justícia» i recordant que fa tres anys que va desaparèixer. La família assegura que no s'ha fet prou per trobar-la i es segueix reclamant als Mossos que intensifiquin les investigacions. «Justícia per Caroline» va ser un dels crits més sentits durant la marxa.

Els interrogants d'un cas complicat

L'acusació particular, que representa a la família de Caroline del Valle, ha demanat a la jutgessa que instrueix el cas citar a declarar un grup de persones per poder seguir estirant el fil i poder trobar la menor d'edat. Ara per ara, a l'espera de la resolució de l'Audiència Provincial, la magistrada ho ha tombat i només ha acordat una declaració i poder revisar l'ordinador i l'agenda de Caroline. Si no s'acorden aquestes declaracions i no es pot tornar a interrogar als joves que estaven amb la menor a Sabadell aquella nit, el cas pot entrar en via morta.

 

— Més informació: Tots els interrogants de la desaparació de Caroline del Valle