IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La família de Diana Quer diposita una corona de roses a la nau on van trobar el cadàver

Des de l'empresa encarregada de dur a terme el servei han explicat que la petició ha estat colpidora

Imagen de la corona que han colocado en la nave
Imatge de la corona a Asado | Telecinco

L'exterior de la nau de la parròquia d'Asado a Rianxo on van trobar el cos de la madrilenya de 18 anys, Diana Quer està rebent en les últimes 24 hores una allau de mostres d'afecte i s'ha convertit en un improvisat altar per mostrar les mostres d'afecte a la jove morta per Enrique Abuín i també la seva família que està destrossada. La família de la fins ara desapareguda per sorpresa també ha volgut retre homenatge a Diana i han dipositat una corona on s'hi pot llegir: «La teva mare i la Valèria t'estimen».

Ha estat un acte que ha deixat de pedra als assistents i ha commogut a molts per la dura càrrega emocional que ha comportat aquest acte simbòlic. 'El Programa d'Ana Rosa' ha estat testimoni de com l'empresa de Taragoña encarregada de la comanda ha col·locat les flors.

La mateixa mare va fer l'encàrrec

També han explicat que ha estat la mateixa mare, Diana López Pinel que va trucar a la floristeria per fer l'encàrrec. Des de l'empresa han assegurat que va ser un dels seus pitjors tràngols i també un va significar rebre un dur cop, tot i que finalment han acceptat a dur les flors.

El pitjor encàrrec per a la floristeria

El moment de la col·locació de la corona ha estat un acte solemne i dur a causa del dolor que comporta el missatge i la seva dura pèrdua. Amb les flors ja col·locades, la botiguera encarregada de dur a terme l'homenatge ha explicat com es troba la mare en aquests moments: «És un encàrrec difícil, no ens ho esperàvem ningú del poble, va anar una comanda molt difícil. Ens va demanar que li portés la corona per a la seva nena i que almenys compten que la trobessin».


Comentaris

envia el comentari