La família de Diego Miguel, l'abusador de la mare d'en Gabriel, relata que se sent estigmatitzada

La Guàrdia Civil es va personar amb dues patrulles al seu domicili

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez, en una imatge d'arxiu | Cedida

Diego Miguel segueix a l'ordre del dia. L'abusador de la mare d'en Gabriel Cruz, que continua a presó per haver infringit l'ordre d'allunyament sobre Patricia Ramírez, continua en el punt de mira tot i que els cossos policials argumenten que aquest —de moment— no presenta cap relació amb la desaparició del menut.

Els familiars del detingut, però, travessen un mal tràngol. Els múltiples rumors sobre la possible implicació d'aquest amb la desaparició del petit han fet que les mirades s'hagin centrat també amb els seus pares i germans.  

  

  

  

El menut Gabriel va desaparèixer el passat dimarts, 27 de febrer, quan havia sortit a jugar amb un amic. Els fets, a més, van ocórrer davant la residència de la seva àvia i això va disparar totes les alarmes.

Algunes de les acusacions, en aquest sentit van senyalar un vell conegut de la mare del menut: Diego Miguel. La recerca, però, no avança en aquest sentit i la policia explora altres vies.

La família no pot més

El succés ha anat més enllà i els rumors han acabat afectant la família de l'home. Els seus familiars, segons expliquen, se senten estigmatitzats i estan convençuts que patiran les conseqüències.

Els rumors no cedeixen i és per això que Miguel és a l'ordre del dia. La família ja ha repudiat l'acció popular i ara només esperen que no se'ls relacioni a ells. 

Problemes familiars 

Diversos mitjans de la zona relaten que el pare de Miguel pateix problemes cardíacs. És per això que la família tem que aquest pugui acusar els problemes de cor després de la relació del seu fill amb el cas. 

No ajuda, tampoc, que la Guàrdia Civil es personés a inicis de setmana amb dues patrulles a la casa per buscar-hi proves. El germà, finalment, ha relatat que té por a perdre la feina. 


Comentaris

envia el comentari