La família de Gabriel Cruz va passar pel lloc on Ana Julia va amagar el cadàver del nen després de la seva mort

Van estar a la finca de Rodalquilar durant l'operatiu de cerca del petit

Imagen de archivo de Ana Luisa Quezada.
Ana Julia Quezada va participar activament en la cerca de Gabriel Cruz | Gtres

Després de la inesperada confessió d'Ana Julia Quezada, que va reconèixer haver matat el petit Gabriel Cruz, primer amb un cop de destral i després estrangulant-lo, continuen apareixent petits detalls sobre la desaparició del nen, alguns dels quals ara resulten fins i tot macabres. El que sabem per ara és, entre altres coses, que la dona va amagar el cadàver del petit en una finca de Rodalquilar, a Almeria, i de fet fins i tot va tornar al lloc, sabent el que hi havia. 

En aquest cas podem dir amb tota seguretat que un criminal sempre torna a l'escena del crim. I el que resulta més impactant en aquest cas és que Ana Julia va tornar al lloc de forma continuada, i acompanyada de la seva parella, Ángel Cruz, el pare del nen. 

I no només això, sinó que també va acudir al lloc amb altres familiars de Gabriel, que buscaven desconnectar i allunyar-se dels periodistes i les càmeres de televisió, que seguien amb molta expectació tota la cerca. Però, mentre la resta d'inquilins de la finca buscaven la tranquil·litat, Ana Julia aprofitava per assegurar-se que ningú sospitava que el nen pogués estar enterrat allà. 

El pare sí que tenia sospites des del primer dia

Ana Julia Quezada junto al padre del menor.
Ana Julia Quezada consolant el pare del nen | EFE

 

Tot i aquests moviments seus, el que no va poder Ana Julia és evitar despertar les sospites de la Guàrdia Civil, ni tampoc les del pare de Gabriel. De fet, Ángel va sospitar de la seva dona des del primer dia, però la policia li va demanar que dissimulés, per si podia treure algun detall que pogués portar-los al parador del nen. 

És per això que Ángel va fingir durant dies que no sospitava res, i va quedar-se a prop de la seva parella en tot moment. Una situació que no pot haver estat fàcil per a l'home, tenint en compte el dolor provocat per la pèrdua de Gabriel, i sabent que la possible responsable dormia amb ell cada nit. 

Sigui com sigui, els investigadors mai van descartar que el nen pogués estar amb vida, i fins a l'últim moment tenien l'esperança que Gabriel pogués tornar amb la seva família. Diumenge, però, les esperances es van esfumar, quan la policia va detenir Ana Julia amb el cadàver del petit al maleter del seu cotxe. 


Comentaris

envia el comentari