La família de Gabriel, el menor desaparegut a Níjar, desmenteix que hagin ofert una recompensa de 10.000 euros

El menor de 8 anys va desaparèixer aquest passat 27 de febrer

Imagen de la madre de Gabriel hablando de la desaparición de su hijo
Imatge de la mare de Gabriel, el nen desaparegut a Níjar. | La Sexta

La Guàrdia Civil de la localitat andalusa de Níjar, a Almeria, així com la policia local i diversos voluntaris de la zona estan buscant des del passat dimarts, 27 de febrer, a Gabriel Cruz Ramírez, un nen de 8 anys que hauria desaparegut mentre rondava pels pobles d'Hortichuelas i Las Nagres, una zona que, segons els familiars, el menor coneixia molt bé.  

Els pares de Gabriel estan desesperats i preocupats, «esperant que tot passi». Una desesperació que podria haver provocat que la família hagués ofert una recompensa a qui trobés al menor, com apuntaven diverses veus. No obstant això, la família ho acaba de desmentir. 

La família demana que no es difonguin rumors

Segons apunten diversos mitjans, els pares de Gabriel han desmentit a través d'un comunicat que hagin ofert una recompensa de 10.000 euros per qui trobés al menor. De la mateixa manera, els pares del menor també asseguren que no s'oferirà cap recompensa de cap tipus a canvi d'informació sobre el cas. I és que, val a dir, que durant aquesta setmana, han sigut molts els rumors que s'han anat escampant sobre la desaparició del petit Gabriel. 

La mare del menor de 8 anys ha dit que només s'ha de fer cas a les informacions oficials, les que ofereix la Guàrdia Civil o les que ofereixen ells mateixos. Tanmateix, la dona ha demanat que no es difonguin informacions que no siguin certes i que el millor que es pot fer per ajudar és «distribuir el cartell amb les fotos de Gabriel».

«No és un nen que faci bogeries»

Els familiars del menor asseguren que és gairebé impossible que el jove s'hagi perdut, ja que Gabriel va desaparèixer quan es dirigia a casa dels seus cosins, un edifici que es troba a només 100 metres de casa seva. I és que es tracta d'un trajecte que el jove acostuma a fer sovint, segons els seus pares. Per aquest motiu no veuen possible que el nen s'hagi perdut, i molt menys que se n'hagi anat, de forma voluntària, cap a un lloc més allunyat.  

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.

Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Facebook

«No és possible que se n'hagi anat ell sol», deia la mare de Gabriel. «No és un nen que faci bogeries, sempre al cap de deu minuts d'estar fora, torna a casa i ens diu que està bé», afegia. És per això que el pare de Gabriel contempla la hipòtesi que algú se l'hagi emportat. De moment, però, encara no hi ha informació oficial.


Comentaris

envia el comentari