ÚLTIMA HORA

🚨 Confirmen un nou cas de coronavirus a Madrid

La família de l'urbà assassinat: «La mirada de la Rosa mai ens va agradar»

La família de l'agent assassinat en el crim de la Guàrdia Urbana trenca finalment el seu silenci
Rosa Peral, el dia de la seva detenció | CatalunyaDiari.cat

 

El crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona continua portant cua. Si fa uns mesos era Rosa Peral qui optava per trencar el seu silenci a través d’una sèrie de cartes on culpava de la mort de l’agent Pedro Rodríguez a Albert López, ara ha estat la família de l’agent presumptament assassinat qui ha volgut dir-hi la seva.

 

«El Pedro sempre va buscar un amor perfecte. Per desgràcia, però, l’amor de conte que buscava el va protagonitzar una psicòpata que va acabar amb la seva vida», relata la família de Rodríguez a Telecinco mentre expliquen: «La mirada de la Rosa mai ens va agradar».

 

La família de Rodríguez parla per primera vegada

A través d’una carta enviada a Telecinco, la família segueix al fil de la seva crítica en explicar: «El nostre home va solucionar tots els problemes de la dona inhumana que li va prendre la vida amb el seu altre home».

 

Pedro Rodríguez i Rosa Peral, en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

 

 

Gràcies a aquests «problemes» que, segons la família, en Pedro va poder solucionar, «Rosa Peral va poder estar altra vegada amb les seves filles. Unes filles que, per cert, estimaven en Pedro com si fos el seu pare».

 

Finalment, la família de Rodríguez al·lega que mai van poder-se fiar de Rosa Peral. «Rosa, una dona sense cor, va voler agradar i acostar-se a nosaltres. La seva mirada fosca, però, mai ens va agradar».

 

La família de Rodríguez parla d’un enverinament

La carta va més enllà i, en  aquesta, la família es despulla per parlar de la que, segons ells, és la causa de la mort de Rodríguez. «Creiem que van enverinar en Pedro, el van esquarterar i finalment el van cremar. Tot i això, les seves cendres i el seu somriure sempre formaran part del nostre cor». 

 

«Volem que paguin pel que han fet»

És el darrer prec que la família sobre el controvertit crim de la Guàrdia Urbana. Si bé és cert que l'encreuament de declaracions i de culpabilitats entre Peral i López és més que evident, també ho és que la família creu que ara els dos involucrats a la causa han de «pagar pel que han fet».

 

Rosa Peral, amb el seu gos | Xarxes socials

 

 

Creuen, finalment, que tot plegat es tracta «d’un crim premeditat i molt pensat del qual ara se’n intenten defensar». «La teva família et recorda, t’estima i sempre lluitarà per tu i pel que més estimaves a la terra: el teu fill de tres anys. Gràcies», conclou la família a través de la carta.