URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

La família de la Pilar, la dona desapareguda a Astúries, creu que el cos sense vida trobat a Oviedo és el d'ella

La pista de la dona es va perdre el passat 1 de desembre a l'entorn del Riu Nalón
Imatge de la desapareguda Pilar Virgil. | Cedida

 

Aquest matí s'ha trobat el cos sense vida d'una dona als voltants de la central hidroelèctrica de Puerto a Oviedo (Astúries). La troballa s'ha fet al matí, a les 9.30 hores. Un operari ha trobat el cadàver quan anava a netejar la comporta de la central.

Tot indica que el cadàver trobat per l'home podria tractar-se del cos de Pilar Virgil, la dona de 79 anys que va desaparèixer el passat 1 de desembre al municipi de Langreo. Des que va desaparèixer no se'n sabia res. Sembla que el cos va ser arrossegat fins a un dels canals de la central com a conseqüència de les grans riuades que està patint el riu Nalón els últims dies amb motiu de les fortes pluges a la zona.

 

La família: «Sabem que és Pilar»

La família de la dona desapareguda no té cap dubte de què el cos trobat és el de la seva familiar, Pilar, tot i que encara no se li ha fet l'autòpsia. Tenen indicis de què això pot ser així, uns indicis que els dóna la coincidència de la roba i una aliança que la dona duia el dia que va desaparèixer, com informa 'El Comercio'.  «Tristament sabem que és Pilar», han afirmat els familiars molt apesarats.

 

Els fills de la presumpta víctima han afirmat que tenien por que passés alguna cosa aixì, ja que últimament Pilar patia greus depressions. La darrera pista que tenien d'ella la situava precisament al riu Nalón, allà sabien que un taxi l'havia deixat el seu pas per la capital asturiana. Aquest fet ja els va fer pensar en un mal final per la seva mare.
 

De moment, i com ja hem dit, encara no s'ha determinat de forma oficial si el cos és el de Pilar, encara s'han de fer les proves forenses necessàries. Els bombers juntament amb la policia judicial de la Guàrdia Civil de la localitat han rescatat el cadàver aquest matí i de moment tampoc se sap encara el motiu de la mort, tot i que el més probable és que hagi estat un ofegament.