Un familiar de la víctima de 'La Manada' de Manresa intenta agredir un dels acusats

L'home, que es manifestava davant de l'Audiència de Barcelona, ha estat reduït pels Mossos d'Esquadra
El familiar de la víctima ha intentat agredir als processats | La Vanguardia

 

Un familiar de la menor de Manresa ha intentat agredir un dels acusats d'abusar sexualment d'ella quan sortia de l'edifici de l'Audiència de Barcelona. Aquest dimecres estava prevista la declaració de la víctima en la segona sessió del judici, però la vista s'ha acabat suspenent per la defunció d'un dels advocats.

 

El tiet de la menor es trobava fora de l'edifici i, quan ha vist sortir un dels acusats, que anava tapat amb una peça de roba, s'ha dirigit precipitadament cap a ell amb la intenció d'agredir-lo. Un grup d'agents dels Mossos d'Esquadra, però, han impedit que s'hi acostés i l'ha retingut fins que l'acusat ha marxat corrent i s'ha rebaixat la tensió.

 

El judici va començar aquest dimarts a l'Audiència de Barcelona amb sis acusats d'abusar sexualment una menor a Manresa el 2016. Tots sis van negar haver mantingut relacions amb ella i alguns d'ells fins i tot van afirmar que no la coneixien. Després de la suspensió de la sessió d'aquest dimecres, es preveu que el judici continuï dijous amb la compareixença de pèrits i que la declaració de la víctima se celebri dilluns.

 

 

 

El judici, en procés

Durant la sessió d'aquest dimarts, els sis acusats d'haver violat a la jove, i un setè, que no va intervenir però sí que hauria presenciat els fets, van negar haver mantingut relacions amb la suposada víctima i alguns d'ells van negar inclús haver-la conegut.

 

L'acusació particular demana una pena d'entre 20 i 25 anys de presó, acusant els processats d'un delicte d'agressió sexual. En canvi, la fiscalia demana entre 10 i 12 anys de presó per a sis dels set acusats per un delicte d'abús sexual i no per agressió. Per això, és clau el testimoni de la jove i les seves amigues, ja que el ministeri podria considerar elevar la classificació de l'agressió.

 

També et pot interessar...