URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

ÚLTIMA HORA

🚨 Els morts per coronavirus es disparen a Espanya amb 442 i 8.257 contagis més

Els familiars d'Ana Julia Quezada desitgen «que es mori» després del crim de Gabriel

La mare, la germana i altres membres de la família residents a la República Dominicana condemnen els atroços actes d'Ana Julia Quezada

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | CatalunyaDiari

Ana Julia Quezada està empresonada en règim de presó incondicional després de segrestar i assassinar al petit Gabriel Cruz, el fill de la que va ser la seva parella sentimental Ángel Cruz. Tota la família del petit, especialment als pares, Patrícia i Ángel estan en estat de 'shock' i encara no poden assimilar el que ha passat ni se'ls hi passa pel cap com una persona, a més tan propera al nen, hagi estat capaç de posar fi a la seva vida.

Tot i que, no són les úniques persones que no entenen el comportament i el que va motivar a Ana Quezada a cometre el terrible crim. Els familiars de l'assassina confessa de Gabriel, concretament els que viuen a la República Dominicana, la seva mare, els seus germans i nebots, tampoc s'ho podien creure.

En un primer moment, la mare i els familiars veuen a Ana Julia innocent, incapaç de poder cometre un assassinat ni cap delicte semblant. No creuen les acusacions que es fan sobre ella. Tot i això, ara, després que ella mateixa hagués confessat, el dolor i la rabia també està present en els. 

Els familiars d'Ana Quezada desitgen «que es mori»

En un dels reportatges que s'han realitzat des del país d'origen de Quezada ara ja no opinen el mateix. Tot i que estan realment afectats, reneguen del comportament i també de la persona que és Ana Julia, inclús la seva pròpia mare. Un membre de la família de l'assassina té clar que no vol tornar-la a veure.

«Si s'hagués topat amb mi, li hauria donat una pallissa pel que va fer», ha relatat. El familiar apunta que el que ha fet és totalment indefensable, sobretot perquè ha matat a un nen de tan sols 8 anys: «Els nens innocents, no els hi haurien de fer això».

Però les paraules més contundents i sorprenents han estat les següents: «Que es mori, que no vingui per aquí. Si a ella se li ha posat el diable com diuen, hauria d'haver-li-ho menjat ella i no haver-li fet mal al nen».

Captura de la entrevista en directo en 'AR' de la hermana de Ana Julia
Captura de l'entrevista en directe a 'AR' de la germana d'Ana Julia. | Telecinco

La germana d'Ana Quezada: «El vas matar, ho has de pagar»

Però ell no és l'únic que es mostra dolgut per l'assassinat de Gabriel a les mans d'Ana Julia. La seva pròpia germana, Juana, tampoc li perdona el crim comès: «Ana no et perdono mai aquesta barbaritat que vas fer. Ho pagaràs. Si tu vas matar a aquest nen, que ho vas fer, ho has de pagar», deia la germana major de Quezada.


Comentaris

envia el comentari