IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els familiars de les dues víctimes de l'accident d'Irun vetllen erròniament als seus fills intercanviats

Encara es desconeix qui va ser el responsable del succés

Imagen del camión implicado en el accidente de Irún
Imatge del camió implicat en l'accident d'Irun | Twitter / @PCTolosa

Les famílies de les dues víctimes franceses, Guillaume i Fabien, de l'accident de trànsit que va tenir lloc a Irun, municipi del País Basc, la passada matinada del dia 12 de novembre, han vetllat erròniament als seus fills arran d'una equivocació en la identificació dels morts que romanien intercanviats. El succés va ser descobert per un amic de Fabien, qui a entrar a acomiadar-se es va adonar que no era el cos del seu ser estimat,segons informa 'El Diario Vasco'.

Intercanvi dolorós

Actualment, la Fiscalia de Dax està investigant el perquè d'aquest error i qui va ser el responsable de l'intercanvi inesperat i dolorós. A més, el jutge ja és conscient de tots els fets i els pares de Guillaume han sol·licitat una identificació oficial i es plantegen prendre mesures judicials.

A més, es planteja l'opció que la confusió també podria haver vingut per part dels agents policials que van estar presents en el lloc de l'accident, malgrat que el punt de mira està en la funerària.

La família de Guillaume va rebre les cendres del seu fill després d'incinerar-ho en el Cementiri Municipal de Polloe, mentre que el cos que vetllava la família de Fabien es trobava en el tanatori i va ser allí on tot va sortir a la llum quan un dels seus amics es va adonar que no era ell.

L'accident de trànsit es va registrar a les 04.15 hores de la matinada en l'N-121 A, a l'altura de Guipúscoa. Van xocar un cotxe en el qual anaven tres amics amb un camió en què viatjaven dues persones, i les greus circumstàncies van provocar la mort dels dos joves francesos de 26 i 29 anys.


Comentaris

envia el comentari