Dos familiars van trobar el cos ple de sang i sense vida de la nena de Vilanova i la Geltrú a casa del detingut

Els Mossos treballen amb totes les línies d'investigació obertes sobre les motivacions i el detonant de l'assassinat de la nena de 13 anys morta a ganivetades

Tràgic final per la Laia Alsina, la nena de 13 anys de Vilanova i la Geltrú que va anar a casa dels seus avis, aquest dilluns 4 de juny, a acomiadar-se d'ells abans de marxar de viatge de final de curs. Havien de marxar aquest dimarts però  la menor d'edat ja no va sortir de la finca dels avis, el seu pare l'esperava amb el cotxe sota. Va sortir de casa dels avis i no va arribar al carrer. Els pares van denunciar la desaparició de la nena i la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van iniciar la cerca, també des de les xarxes socials.

A última hora del vespre, a dos quarts de nou, dos tiets de la nena van trobar el cos sense vida de la nena. Era a l'interior d'un pis d'un veí de la mateixa finca dels avis, tal com ja es va informar d'última hora a CatalunyaDiari.cat.  Tenia ferides d'arma blanca i signes d'haver estat estrangulada.  L'home que hi havia a l'interior del pis, de 42 anys, va ser detingut, tal com va poder confirmar aquest mitjà.  La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de la investigació.

Un tiet de la nena va trobar el cos sense vida de la menor

El pare de la nena, en veure que no apareixia, va anar fins a casa seva, pensant que s'havien pogut confondre i que la nena hagués pogut tornar sola.  En arribar a casa tampoc hi era i va tornar al bloc dels avis, on havia quedat amb la Laia. La nena no hi era. L'home va avisar a la policia local i també als Mossos d'Esquadra, que van iniciar una cerca per la zona del bloc de pisos, al carrer d'Olivella.