Els familiars de Ramón García troben noves restes del seu cos

Fonts de la família es mostren «convençudes» que no es tracta d'una mort natural

Familiares de Ramón García
Imatge de la recerca de Ramón García, l'any 2016 | TarragonaDigital

La família de Ramón García, l’home de la Pobla de Montornès que va desaparèixer durant el dia de Nadal de 2016, ha trobat noves restes del seu cos, segons ha explicat la mateixa família a BaixGaiàDiari.cat aquest diumenge, 3 de febrer.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Aquest dimecres, 30 de gener, els familiars rebien la confirmació, per part dels Mossos d'Esquadra, que s'havien trobat restes mortals de Ramón, que portava poc més de dos anys desaparegut. Segons van informar fonts policials, es tractava de restes òssies i roba que havia localitzat un caçador en una zona boscosa indeterminada, entre Creixell i Roda de Berà, el passat mes d'octubre.

Troben noves restes mortals de Ramón García

En una inspecció que va fer la família durant el matí d'aquest dissabte, 2 de febrer, es van localitzar, al punt on el caçador havia fet la troballa el mes d'octubre, més restes mortals de Ramón García, a banda de la seva roba. Ho ha confirmat a aquest mitjà la mateixa família.

Davant d’aquesta nova troballa, els familiars van avisar immediatament els Mossos d’Esquadra i un metge forense va acudir al lloc dels fets. Les noves restes seran enviades al laboratori per comprovar, si com tot indica, pertanyen a l’home desaparegut.

La família, convençuda que no es tracta d'una mort natural

García va ser vist per última vegada el 24 de desembre de l’any 2016. Tenia 53 anys i patia una discapacitat mental del 65 per cent. En el moment que va desaparèixer, els equips de recerca el van buscar durant diversos dies, sense èxit. També la família va pentinar durant mesos tot el territori. És justament això, sumat al fet que Ramón García no sortia mai de la Pobla de Montornès pel seu propi peu, el que els fa estar convençuts que «no ha mort de manera natural».

El fet que Ramón García hagués estat víctima, en alguna altra ocasió, de burles i vexacions que fins i tot van acabar amb denúncies, fa que la família tingui sospites sobre que algú se'l hagués pogut endur i acabar amb la seva vida. Tot plegat, són detalls que s'hauran d'anar esclarint en les properes setmanes.

Notícies relacionades

Troben les restes de Ramón García, veí de la Pobla de Montornès desaparegut el 2016

Reportatge publicat el dia de Nadal de 2018: Ramón García, el veí de la Pobla de Montornès desaparegut fa dos Nadals


Comentaris

envia el comentari