Un famós escalador d'edificis xinès grava la seva mort en caure d'un edifici de 62 pisos

Va morir el passat 8 de novembre, però les imatges han vist avui la llum després d'anunciar-se la seva mort

 

Un jove escalador d'edificis anomenat Wu Yongning, molt conegut a la Xina i amb milers de seguidors a les xarxes socials, va morir el passat 8 de novembre en precipitar-se des de l'alt d'un edifici de 62 pisos però la notícia no s'ha conegut fins avui mateix, anunciada per la seva núvia després de mesos sense publicacions.

 

El jove, de 26 anys, feia un mes que no publicava les seves acrobàcies i les imatges del seu últim enregistrament han vist la llum recentment, després de conèixer-se la notícia, per la qual cosa s'han convertit en un fenomen viral a tot el món.

 

Segons avança la 'BBC', l'accident es va produir quan Wu Yongning va pujar a un edifici de 62 plantes (uns 190 metres d'altura) per fer-se una perillosa fotografia tipus 'selfie', moment en el qual, segons s'observa en les imatges, perd el control.

  

 

 

 

Según avanza la 'BBC', el accidente se produjo cuando Wu Yongning subió a un edificio de 62 plantas (unos 190 metros de altura) para hacerse una peligrosa fotografía a modo de 'selfie', momento en el que, según se observa en las imágenes, pierde el control.

 

Després de diversos instants intentant tornar a pujar per la façana i posar-se fora de perill, l'escalador finalment cau al buit i, com que no portava cap mesura de seguretat per practicar les seves acrobàcies, mor.

Un desafiament per 100.000 yuanes, 14.000 euros

Segons han explicat alguns mitjans de notícies xinesos, el jove escalador de sol 26 anys estava immers en un desafiament de 'rooftopping', és a dir, d'escalada d'edificis, pel qual es jugava un premi de 100.000 yuanes, equivalent a 14.000 euros.

 

Encara que aquesta informació ha estat facilitada per un membre de la seva família, no se sap qui era el promotor d'aquest premi i qui anava a pagar-lo en cas de guanyar. La seva família ha quedat devastada arran de l'accident.

 

«Planejava proposar-li matrimoni a la seva núvia l'endemà del desafiament», ha explicat el que hauria estat el seu cunyat al diari 'South Xina Morning Post'. «Volia aquests diners per a les seves noces i per pagar el tractament de la seva mare, que està malalta», va matisar.

 

Els seus milers de seguidors també van quedar devastats en conèixer la notícia, especialment perquè ja portaven nerviosos i preocupats algunes setmanes per no veure cap publicació nova del seu ídol en YouTube.
 

Wu Yongning havia acumulat més de 300 vídeos d'escalada d'alt risc i havia rebut moltes crítiques precisament per l'alta perillositat de les seves gestes i el model en què s'estava convertint per a molts joves del país.