Felip i Letícia trien una estampa solemne i sòbria per felicitar el Nadal als espanyols el 2017

La imatge, molt més institucional, denota una manca de naturalitat dels quatre davant la càmera
Imatge de la felicitació dels reis del 2017 | cedida
 

Com és tradició, la Casa Reial, ha enviat ja als mitjans la felicitació nadalenca d'aquest 2017. A la imatge Felip VI i la reina Letícia apareixen al costat de les seves filles, la princesa d'Astúries i la infanta Sofia. El 'Christmas', fet a un dels balcons del Palau Reial després de la Recepció posterior que hi va haver a la desfilada militar el passat 12 d'octubre, és objecte d'anàlisi i crítica, sobretot per la falta de naturalitat de l'estampa.

La felicitació del 2016, molt més familiar i natural

A diferència de la imatge escollida per al 2016, en què podíem veure als quatre en un ambient més distès on apareixien els reis amb les seves filles, la infanta Sofia, sobre les cames de la seva mare, i Leonor, subjectant la mà del Rei, la del 2017 es tracta d'una imatge molt més institucional i solemne.

A la següent foto es pot veure la diferència respecte l'any anterior, amb molt més retoc fotogràfic, diferència d'il·luminació, abús de 'photoshop' i uns somriures més que forçats i manca de naturalitat. A més, se'ls pot acusar de falta de complicitat en una dedicatòria nadalenca en la qual es reforcen els valors d'amor a la família.

 

Imatge de la felicitació dels reis del 2016 | cedida

 

Així doncs, aquesta és sens dubte, l'estampa més freda que ha ofert la família, ja que a diferència de les felicitacions anteriors, ni Letícia ni el rei Felip han escrit a mà cap felicitació en especial per als espanyols.

Comentaris