Ferida una dona de 85 anys en incendiar-se casa seva a Pals, al Baix Empordà

La víctima ha estat evacuada fins a l'Hospital Vall d'Hebron en estat greu, i pateix cremades al 30% del cos

Crema totalment un restaurant de Corçà
Ferida una dona de 85 anys en incendiar-se casa seva a Pals, al Baix Empordà | Bombers

Un incendi aquesta matinada en una casa de Pals —a la comarca del Baix Empordà— s'ha saldat amb una dona de 85 anys ferida greu a causa de les cremades que ha patit. Tal com recull el 'Diari de Girona', les autoritats especulen amb la possibilitat que un cigarret hagi estat l'origen del succés, i la víctima ha acabat amb el 30% del cos cremat, motiu pel qual ha estat traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques fins a l'hospital Vall d'Hebron. 

Els efectius d'emergències han rebut l'avís al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. Així les coses, fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat un total de sis dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del SEM i agents de la Policia Local d'aquesta vila empordanesa. Amb tot, l'habitatge ha quedat absolutament destrossat, i els cossos d'emergència han estat treballant fins a les set del matí en les tasques d'extinció.

La dona estava acompanyada per la cuidadora

Per la seva part la víctima —que és estrangera, té problemes de mobilitat i fa pocs anys que s'havia traslladat a Pals— estava acompanyada de la seva cuidadora en el moment dels fets, si bé aquesta no ha resultat ferida. 

La policia creu que l'origen de l'incendi podria haver estat un cigarret que la mateixa dona estava fumant. De fet, les primeres hipòtesis apunten que la víctima s'hauria adormit amb el cigarret a la boca i d'aquí hauria vingut tota la resta.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari